lauantai 05.09.klo 13:00

Team Zinzino Finland Event 3/2015

tiistai 08.09.klo 19:00

JOHN MAYALL - HANDS THAT PLAY THE BLUES TOUR

Viime keväänä ääriään myöten täydessä The Circuksessa konsertoinut John Mayall palaa syksyllä 2015 kolmen keikan merkeissä Suomeen. Brittiläisen blues-legendan Hands That Play The Blues -kiertue saapuu tiistaista 8. syyskuuta Helsingin Kulttuuritaloon.

lauantai 12.09.klo 18:30

Saanko luvan? 2015 tanssitapahtuma

Maan suurin viihdetanssitapahtuma Helsingin Kulttuuritalolla 12.9.2015 klo 18.30. Huikeista esityksistä vastaavat mm. monikertaiset maailmanmestarit Hanna ja Victor ja ranskalainen lindy-hop/street -ryhmä. Illana aikana nähdään parasta argentiinalaista tangoa, käydään kilpatanssin ProAm-kisa ja ilta päätetään yleisötanssien merkeissä.


perjantai 18.09.klo 19:00

Virta vie virta tuo & virran tuomaa yhteisjuhlakonsertti, 40.v estradilla

Noin 400 000 myytyä levyä. Iskelmänkuningas Rainer Friman esiintyy yhdessä Dimitri Isbergin kanssa, jolla on suomen Olavi Virtamaisin ääni. Rainer Friman esittää tunnetuimmat hittinsä ja Dimitri Isberg esittää Olavi Virran tuotantoa.


lauantai 19.09.klo 16:30

CAGE 31 AMMATTILAISVAPAAOTTELUTAPAHTUMA

La 19.9.2015, Helsingin Kulttuuritalo
Ovet auki klo 16:30, showtime klo 18.

Kivikovassa pääottelussa CAGE-supertähti Anton Kuivanen!

CAGE jatkaa suunnan näyttämistä huippuvapaaottelun merkeissä Kulttuuritalon arvokkaissa puitteissa. Tule mukaan seuraamaan CAGE-starojen tarinaa!


keskiviikko 23.09.klo 19:00

Maria Farandouri: Mikis Theodorakis 90 vuotta

Maria Farandouri orkestereineen esittää Mikis Theodorakisin lauluja säveltäjän 90-vuotisjuhlan merkeissä.

Laulut muodostavat läpileikkauksen Theodorakisin tuotannosta. Laulujen suomennokset heijastetaan yleisön seurattaviksi simultaanisti.


perjantai 25.09.klo 19:00

Riku Niemi Orchestra solisteinaan Erja Lyytinen, Aija Puurtinen ja Maria Hänninen: Ladyt laulavat bluesin

Riku Niemi Orchestra solisteinaan Erja Lyytinen, Aija Puurtinen ja Maria Hänninen: Ladyt laulavat bluesin

Suomalainen superkokoonpano suuntaa yleisön pyynnöstä syyskiertueelle!

Suomalaisen voimabluesin johtohahmot Erja Lyytinen, Aija Puurtinen ja Maria Hänninen nousivat kesällä 2014 yhdessä 25-henkisen Riku Niemi Orchestran kanssa Järvenpään Puistobluesin päälavalle. Suomalaisen rytmimusiikin suurorkesteri RNO oli kutsunut festivaalille solisteikseen nämä kotimaisen bluestaivaan kirkkaimmat ja tyylikkäimmät tähdet. Yleisö hurmasi esiintyjät ja esiintyjät yleisön.

Nyt tuo ihastuttanut ja paljon puhuttanut musiikillinen kohtaaminen on mahdollista kokea myös Helsingin Kulttuuritalossa!


lauantai 26.09.klo 19:00

Selah

Selah (Amy Perry, Todd Smith ja Allan Hall) konsertoivat nyt toista kertaa Suomessa.
Konsertissa mukana myös Maria & Tomas Höglund, Ida Elina sekä Joonatan Raution johtama house band.


lauantai 03.10.klo 19:00

TRAILER PARK BOYS

Komediasarja Trailer Park Boysin lavakiertue saapuu Suomeen!

Trailer Park Boys (suom. Roskasakki) on dokumenttielokuvien tapaan kuvattu komediasarja, jossa seurataan Sunnyvale Trailer Parkissa asuvien Rickyn (Robb Wells), Julianin (John Paul Tremblay) ja Bubblesin (Mike Smith) elämää.

sunnuntai 04.10.klo 19:00

TRAILER PARK BOYS

Komediasarja Trailer Park Boysin lavakiertue saapuu Suomeen!

Trailer Park Boys (suom. Roskasakki) on dokumenttielokuvien tapaan kuvattu komediasarja, jossa seurataan Sunnyvale Trailer Parkissa asuvien Rickyn (Robb Wells), Julianin (John Paul Tremblay) ja Bubblesin (Mike Smith) elämää.

tiistai 06.10.klo 19:00

Opeth (SWE) - 25th Anniversary Tour

Ruotsalainen raskaan musiikin yhtye Opeth viettää parhaillaan 25-vuotisjuhliaan. Death-metallia ja progressiivista rockia yhdistelevä kokoonpano soittaa tulevana syksynä muutamia lähes kolme tuntia kestäviä juhlakonsertteja, joista yksi toteutuu Helsingissä Kulttuuritalolla tiistai-iltana 6. lokakuuta. Tapahtuman liput tulevat myyntiin Lippupisteessä ja Tiketissä torstaina 23. heinäkuuta.


perjantai 09.10.klo 19:30

W.A.S.P. (USA)

W.A.S.P. klubikiertue Suomeen

Kuusi vuotta on vierähtänyt viimeisimmästä W.A.S.P. -levystä. Nyt pitkä odotus palkitaan kun Blackie Lawless julkaisee lokakuussa viidennentoista albumin.

"On aikoja minkä tahansa bändin uran aikana, että jotenkin kaikki asiat vain kiteytyvät toisiinsa. Heidän kokemuksensa, vaikutteet ja henkilökohtaiset ajoitukset saattaa ne yhteen. Näin on tapahtunut tämän levyn kanssa" Blackie itse kommentoi uutta levyä.lauantai 10.10.klo 15:00

Ricky Tick Big Band & Julkinen Sana - levynjulkaisukonsertti

Vuonna 2013 kiitellyn Burnaa-albumin ja sen jälkeen tukun hurmoksellisia livekeikkoja niin loppuunmyydyillä klubeilla kuin suurilla festivaalilavoillakin tehnyt Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana tekee näyttävän paluun toisella albumillaan.


lauantai 10.10.klo 19:00

RICKY-TICK BIG BAND & JULKINEN SANA - LEVYNJULKAISUKONSERTTI

Vuonna 2013 kiitellyn Burnaa-albumin ja sen jälkeen tukun hurmoksellisia livekeikkoja niin loppuunmyydyillä klubeilla kuin suurilla festivaalilavoillakin tehnyt Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana tekee näyttävän paluun toisella albumillaan


perjantai 16.10.klo 19:30

Chick Corea & The Vigil

Jazzin arvostetuimpiin legendoihin lukeutuva pianisti ja säveltäjä Chick Corea saapuu syksyllä Suomeen. The Vigil -yhtyeensä kanssa kiertävä Chick Corea esiintyy Helsingissä Kulttuuritalolla perjantaina 16. lokakuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy maanantaina 27. huhtikuuta Lippupalvelussa.


lauantai 17.10.klo 18:00

Sami Hedberg 365

Maailmanennätyskiertue 2015
Kymmenen vuotta stand up -komiikkaa tehnyt Sami Hedberg tekee vuonna 2015 ennätyksellisen suuren kiertueen. Suosikkikoomikon kalenterissa on keikkoja yhtä paljon kuin vuodessa päiviä - 365! Sami aikoo rikkoa Guinessin maailmanennätyksen tekemällä enemmän keikkoja kuin kukaan koskaan ennen!

lauantai 17.10.klo 21:00

Sami Hedberg 365

Maailmanennätyskiertue 2015
Kymmenen vuotta stand up -komiikkaa tehnyt Sami Hedberg tekee vuonna 2015 ennätyksellisen suuren kiertueen. Suosikkikoomikon kalenterissa on keikkoja yhtä paljon kuin vuodessa päiviä - 365! Sami aikoo rikkoa Guinessin maailmanennätyksen tekemällä enemmän keikkoja kuin kukaan koskaan ennen!

tiistai 27.10.klo 20:00

Gabriel «The Fluffy Guy» Iglesias – Unity Through Laughter Tour

Stand up -tähti ja yleisön suosikki Gabriel Iglesias tuo esityksensä Helsingin Kulttuuritalolle 27 lokakuuta! Esitys on osa Iglesiasin Unity Through Laughter -kiertuetta. Loistavan koomikon taidoista kertoo yli miljoona katsojakertaa YouTubessa ja loppuunmyydyt salit ympäri maailmaa!  


keskiviikko 28.10.klo 19:30

Chico Trujillo

Cumbia-musiikin sanansaattajayhtye Chico Trujillo saapuu syksyllä konsertoimaan Suomeen. Aldo "Macha" Asenjon johtama chileläisorkesteri yhdistää kansanmusiikkia, boleroa ja reggaeta moderneihin hip hop -vaikutteisiin asenteella, joka Latinalaisessa Amerikassa myy loppuun stadioneita. Chico Trujillo esiintyy Helsingissä Kulttuuritalolla keskiviikkona 28. lokakuuta. Konsertin lipunmyynti alkaa Lippupalvelussa keskiviikkona 10. kesäkuuta.

torstai 29.10.klo 19:00

Nokie Edwards in concert

Nokie Edwards on yksi maailman legendaarisimmista rautalankakitaristeista. The Ventures-yhtyeen soolokitaristina Nokie Edwards on myynyt yli 100 miljoonaa albumia ja hän on ollut todella suuri vaikuttaja monelle kitaristille. Ja myös menestyksekkäällä soolouralla Nokie on levyttänyt runsaasti ja kiertänyt maailmaa vielä 80-vuotiaana.

lauantai 31.10.klo 19:00

Viihteen jättiäiset

Viihteen Jättiläiset Finnhitsien jalan jäljillä
Tapani Kansa, Eini, Danny, Virve Rosti ja Frederik yhdessä lavalla

Suomiviihteen ja satojen hittien jättiläiset ovat yhdessä jälleen. Viimeksi tämä viisikko on nähty lavalla Finnhits-keikoilla vuonna 2012. Nyt kuitenkin suunnataan katse menneiden Finnhitsien sijaan nykyiseen ja tulevaan.


lauantai 07.11.klo 19:00

Kari Tapio 70 vuotta - Olen suomalainen -juhlakonsertti

Kari Tapio Olen suomalainen 70 vuotta - Sydämeni lyö -juhlakonserttikiertue

Kari Tapion syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 70 vuotta. Juhlavuotta kunnioittava konserttikiertue käynnistyy perjantaina 10. heinäkuuta Suonenjoen Mansikkakarnevaaleilta ja huipentuu sunnuntaina 29. marraskuuta Pieksämäen Kari Tapio Paalupaikka Areenalle. Kiertueen nimi on Kari Tapio Olen suomalainen 70 vuotta - Sydämeni lyö -juhlakonserttikiertue ja se nähdään ja kuullaan viiden kuukauden aikana liki kolmellakymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomen.


keskiviikko 11.11.klo 20:00

Dylan Moran - Off the Hook

Suosittu irlantilainen stand up -koomikko Dylan Moran esiintyy Off the hook -kiertueellaan Helsingin Kulttuuritalolla keskiviikkona 11.11.2015.

torstai 12.11.klo 19:00

Ismo Kullervo Alanko

Uusia lauluja, joissa etsitään kauneutta kaaoksen keskellä.
Vanhempaa musiikkia, joka soi samassa hengessä uuden kanssa. Valoa pimeyteen.

 


perjantai 13.11.klo 20:00

Ismo Kullervo Alanko

Uusia lauluja, joissa etsitään kauneutta kaaoksen keskellä.
Vanhempaa musiikkia, joka soi samassa hengessä uuden kanssa. Valoa pimeyteen.

sunnuntai 15.11.klo 15:00

Kivikasvot 50 vuotta - juhlakonsertti "Kunniakierros"

Kivikasvot: Fredi, Ismo Sajakorpi, Vesa Nuotio ja Henrik Lamberg.

Säestävä orkesteri Kimmo Leppälä Broadway Big Band ja tanssijat Hot Club Productions


tiistai 17.11.klo 19:00

Kurt Elling - Passion World

Kurt Elling - Passion World

Grammy-palkittu Kurt Elling kuuluu maailman merkittävimpiin jazz-vokalisteihin. Downbeat-lehden kriitikkoäänestyksen 14 peräkkäistä ja Jazz Journalists Associationin kahdeksan "Male Vocalist of the Year"-nimitystä puhuvat puolestaan! On helppo yhtyä The New York Timesin tiivistelmään: "Elling is the standout male vocalist of our time."


keskiviikko 18.11.klo 19:00

ILE KALLIO ”Sata Lasissa”-juhlakonsertti

Ile Kallion "Sata Lasissa"-juhlakonsertti Kultsalla.
Mukana Ilen syntymäpäivän juhlinnassa on vierailevia artisteja, sekä huikea Ile Kallio Big Rock Band.

perjantai 20.11.klo 19:00

Antti Tuisku - Peto on irti

Peto on irti, kun Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku lähtee loppuvuodesta kiertueelle! Näe ja koe tämän hetken huikein pop-ilmiö livenä mittavalla Peto on irti -konserttikiertueella marras-joulukuussa. Rundilla kuullaan kappaleita Antin tuoreelta menestysalbumilta En kommentoi, mutta myös muita artistin suurimpia hittejä.

tiistai 24.11.klo 19:00

Manfred Mann's Earth Band

Fuusiojazzin ja progressiivisen rockin pioneeri Manfred Mann saapuu harvinaiselle keikalle Suomeen. Mann esiintyy Earth Band -yhtyeensä kanssa Helsingin Kulttuuritalolla 24.11.2015.

perjantai 27.11.klo 18:00

Kultsa Comedy

Hauskimmat pikkujoulut Kultsalla! 2 tuntia stand up -komiikkaa.

Esiintyjät: Jack Björklund, Mika Eirtovaara, Heli Sutela ja André Wickström.

Tarjolla myös show & dinner-paketti, jossa ensin herkullinen ja runsas illallisbuffet Kultsa Kitchenissä, sekä paikat permantokatsomon parhailta paikoilta. (Alakatsomo C & D, rivit 1-7.)


perjantai 27.11.klo 21:00

Kultsa Comedy & jatkot

Hauskimmat pikkujoulut Kultsalla! 2 tuntia stand up -komiikkaa.

Esiintyjät: Jack Björklund, Mika Eirtovaara, Heli Sutela ja André Wickström.

Tarjolla myös show & dinner-paketti, jossa ensin herkullinen ja runsas illallisbuffet Kultsa Kitchenissä, sekä paikat permantokatsomon parhailta paikoilta. (Alakatsomo C & D, rivit 1-7.)

Kultsan jatkot esityksen jälkeen klo 23 alkaen!


sunnuntai 29.11.klo 16:00

Bo Kaspers Orkester

BO KASPERS ORKESTER TEKEE MARRASKUUSSA TUPLAKONSERTIT HELSINGISSÄ

Suomessakin valtaisaa suosiota nauttiva ruotsalaisyhtye Bo Kaspers Orkester soittaa marraskuussa Helsingissä peräti kaksi keikkaa saman viikonlopun aikana. Yhtye esiintyy lauantaina 28. marraskuuta rockklubi Tavastialla ja sunnuntaina 29. marraskuuta iltapäiväkeikalla Kulttuuritalolla.


perjantai 04.12.klo 20:00

Maija Vilkkumaa, Ellinoora ja JS16

Maija Vilkkumaa, Ellinoora sekä legendaarinen JS16 yhteiskeikalla. Tästä ei bileet parane!
Tarjolla myös illallispaketti, jossa ensin herkullinen ja runsas illallisbuffet Kultsa Kitchenissä. 


keskiviikko 09.12.klo 19:00

CLUB FOR FIVE - Jouluna 2015

Ilmiömäisen Club For Fiven joulukiertue on taas täällä! 

Kultaa myyneen Jouluna-albumin laulujen lisäksi konsertissa kuullaan maistiaisia syksyllä 2015 ilmestyvältä yhtyeen uudelta albumilta. Lauluyhtyeen omaa luokkaansa oleva vauhdikas ääni-iloittelu kohtaa perinteisen rauhallisen suomalaisen joulun.


perjantai 11.12.klo 19:30

Pasion de Buena Vista

Pasión de Buena Vista - aidoimmat kuubalaiset rytmit valloittavat Suomen joulukuussa

Koreografilegenda Jose Luis Rodriguez-Penan alkuvoimainen tanssishow Pasión de Buena Vista saadaan vihdoin joulukuussa Suomeen. Euroopassa jo yli puoli miljoonaa katsojaa kerännyt, kuubalaista tanssia ja musiikkia yhdistelevä show nähdään Turun Logomossa keskiviikkona 9. joulukuuta sekä Helsingin Kulttuuritalolla kolmessa esityksessä 11.-12. joulukuuta.


lauantai 12.12.klo 15:00

Pasion de Buena Vista

Pasión de Buena Vista - aidoimmat kuubalaiset rytmit valloittavat Suomen joulukuussa

Koreografilegenda Jose Luis Rodriguez-Penan alkuvoimainen tanssishow Pasión de Buena Vista saadaan vihdoin joulukuussa Suomeen. Euroopassa jo yli puoli miljoonaa katsojaa kerännyt, kuubalaista tanssia ja musiikkia yhdistelevä show nähdään Turun Logomossa keskiviikkona 9. joulukuuta sekä Helsingin Kulttuuritalolla kolmessa esityksessä 11.-12. joulukuuta.


lauantai 12.12.klo 19:30

Pasion de Buena Vista

Pasión de Buena Vista - aidoimmat kuubalaiset rytmit valloittavat Suomen joulukuussa

Koreografilegenda Jose Luis Rodriguez-Penan alkuvoimainen tanssishow Pasión de Buena Vista saadaan vihdoin joulukuussa Suomeen. Euroopassa jo yli puoli miljoonaa katsojaa kerännyt, kuubalaista tanssia ja musiikkia yhdistelevä show nähdään Turun Logomossa keskiviikkona 9. joulukuuta sekä Helsingin Kulttuuritalolla kolmessa esityksessä 11.-12. joulukuuta.


perjantai 18.12.klo 19:00

RNO:n kolmas joulu - Riku Niemi Orchestra solisteinaan Amadeus Lundberg ja Johanna Iivanainen

RNO:n kolmas joulu - Riku Niemi Orchestra solisteinaan Amadeus Lundberg ja Johanna Iivanainen

Varmista hyvä joulumieli ja lähde Riku Niemi Orchestran pulkkaan! Siellä sinua jo odottavat Amadeus Lundberg, Johanna Iivanainen ja joulun rakastetuimmat, herkimmät ja riemukkaimmat laulut. Koko Suomen orkesteri suuntaa solisteineen jälleen joulukonserttikiertueelle ja kutsuu sinut mukaansa tekemään joulusta 2015 unohtumattoman juhlan!


lauantai 19.12.klo 19:00

Vesa-Matti Loiri & Peter Lerche orkesteri: Sydämeeni joulun teen


sunnuntai 20.12.klo 15:00

CLUB FOR FIVE - Jouluna 2015

Ilmiömäisen Club For Fiven joulukiertue on taas täällä!

Kultaa myyneen Jouluna-albumin laulujen lisäksi konsertissa kuullaan maistiaisia syksyllä 2015 ilmestyvältä yhtyeen uudelta albumilta. Lauluyhtyeen omaa luokkaansa oleva vauhdikas ääni-iloittelu kohtaa perinteisen rauhallisen suomalaisen joulun.

perjantai 15.01.klo 19:00

Ilari Johansson - Turvasana

Nyt nähtävällä kiertueella Ilari vapautuu itse omista kahleistaan ja päästää irti hysteerisen naurun voimat, jotka vain rajansa tunteva ja ne surutta rikkova voi päästää valloilleen. Ei hätää, kiertue on kuitenkin suunnattu juuri sinulle, turvallisissa konserttisaliolosuhteissa. SINÄ olet kyllä turvassa, artisti sen sijaan ei...

lauantai 30.01.klo 19:00

Henry Rollins: Charmingly Obstinate

Henry Rollinsin kolmen vuoden takainen "The Long March 2012" -spoken word -menestyskiertue saa jatkoa, kun "Charmingly Obstinate" -kiertue saapuu tammikuussa Keski-Eurooppaan, Englantiin ja Suomeen. Suursuosiota nauttiva superlahjakkuus täytti viime visiitillään Helsingin Savoy-teatterin ääriään myöten täyteen. Tällä kertaa yhdysvaltalainen verbaalinikkari avaa sanaisen arkkunsa Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 30.1.2016. Puolitoistatuntinen intensiivinen ja lennokas show on tunnetusti joskus venähtänyt jopa kolmituntiseksi spektaakkeliksi.

torstai 12.05.klo 19:30

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

YOUTUBESSA JA LAVALLA MILJOONAT HURMANNUT SCOTT BRADLEE'S POSTMODERN JUKEBOX SUOMEEN

Yhteensä yli 250 miljoonaa katselukertaa YouTubessa kerännyt Scott Bradlee's Postmodern Jukebox saadaan ensi vuonna ensivisiitilleen Suomeen osana laajamittaista Euroopan kiertuettaan. Tämän päivän pop- ja rock-hittejä 1920-70-lukujen kepeään tai kaihoisaan tyylikkyyteen taitavasti sovittava kollektiivi esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla torstaina 12. toukokuuta 2016.