perjantai 25.04.klo 19:00

Junona ja Avos rock-ooppera

Junona ja Avos rock-oopperan on säveltänyt venäläinen säveltäjä Alexey Rybnikov ja libretto perustuu runoilija Andrey Voznesenskyn tekstiin. Teoksen ensi-ilta pidettiin vuonna 1981 Moskovassa Lenkom-teatterissa ja kuluneiden 30 vuoden aikana siitä on tullut yksi suosituimmista rock-oopperoista Venäjällä.


keskiviikko 30.04.klo 19:00

Agit Prop ja Eero Ojasen yhtye - perinteinen vappukonsertti

Suomalaisen työväenlauluperinteen tuttu ja tunnettu ylläpitäjä Agit Prop tekee jälleen perinteisen Vappukonserttinsa Helsingin Kulttuuritalolla vappuaattona keskiviikkona 30.4. Säestäjänä tällä kvartetilla on tuttuun tapaan Eero Ojasen yhtye.

torstai 01.05.klo 19:00

Deva Premal & Miten

Lisätietoa tapahtumasta:  www.elontuli.fi 

lauantai 10.05.klo 13:00

ROCK & SWING- TANSSIN SM-kilpailut

ROCK & SWING SM-KILPAILUT

Rokin riemua ja swingin tyylikkyyttä - tule ihailemaan Suomen parhaiden Rock & Swing -tanssijoiden suorituksia ja jännittämään taistelua sm-titteleistä!


lauantai 17.05.klo 19:00

Niko Kivelä - Toinen MINÄ!

Suomen stand up -komiikan kirkkaimpaan eliittiin kuuluva, yleisösuosion korkeimmalla aallonharjalla jo pitkään surffannut Niko Kivelä räjäyttää konserttisalit nauruun keväällä 2014, kun Toinen MINÄ! -kiertue valloittaa peräti 35 kaupunkia.

 


tiistai 20.05.klo 18:00

Musiikki kuuluu Vanhalle -konsertti

Musiikki kuuluu Vanhalle -konsertti

Musiikki kuuluu Vanhalle: Suomen musiikkikulttuuriin merkittävästi vaikuttaneet Akademiska Damkören Lyran, Akademiska Sångföreningen, Ylioppilaskunnan Laulajat ja Ylioppilaskunnan Soittajat samalla lavalla!


tiistai 20.05.klo 20:30

Musiikki kuuluu Vanhalle -konsertti

Musiikki kuuluu Vanhalle -konsertti

Musiikki kuuluu Vanhalle: Suomen musiikkikulttuuriin merkittävästi vaikuttaneet Akademiska Damkören Lyran, Akademiska Sångföreningen, Ylioppilaskunnan Laulajat ja Ylioppilaskunnan Soittajat samalla lavalla!


torstai 29.05.klo 18:00

Danceteam Annual Awards Gala 2014

The biggest Danceteam Show of the year brings together all teams from different Danceteam countries. The show takes you to a journey around "Our World" through dance and music performances and gives recognizion to talented and motivated young individuals.

keskiviikko 04.06.klo 20:00

Chicago Blues: A Living History

Helsingin Kulttuuritalon lavalla keskiviikkona 4. kesäkuuta nähtävät elävät legendat Billy Boy Arnold, John Primer, Billy Branch, Lurrie Bell ja Carlos Johnson yhdistävät voimansa ainutlaatuisessa esityksessä, joka kunnioittaa Chicago bluesia sen syntyajoilta aina tähän päivään saakka. Parituntinen kunnianosoitus vie yleisön musiikilliselle aikamatkalle; liikkeelle lähdetään 1940-luvun alkupuolen ensimmäisistä, rummuin varustelluista kokoonpanoista, joissa tärkein soitin oli piano. Matkaa jatketaan 1950-luvulle ja siitä eteenpäin, sähkökitaran ja huuliharpun tullessa mukaan kuvaan.

perjantai 12.09.klo 19:30

Kerkko Koskinen Kollektiivi

Kerkko Koskinen Kollektiivi - solisteinaan Vuokko Hovatta, Manna ja Maija Vilkkumaa.

perjantai 24.10.klo 20:00

A Comic Soul & W&T Comedy esittävät: STEPHEN MERCHANT LIVE

A Comic Soul & W&T Comedy esittävät:


Stephen Merchantin stand up -esitys nähdään vihdoin Suomessa!


Stephen Merchant on tunnettu kasvo monesta suositusta tv-ohjelmasta, mm HBO:n Hello Ladies. Hän kuuluu myös sarjojen The Office (BBC) Extras (BBC/HBO), An Idiot Abroad (Sky) ja Life's Too Short (BBC/HBO) tekijöihin. The Office on Stephen Merchantin ja Ricky Gervaisin käsialaa, ja sarja on voittanut Golden Globe-palkinnon.


perjantai 31.10.klo 19:00

Pyhä Kolminaisuus Stand Up show

Pikkujoulun suurin ja mahtavin Pyhä Kolminaisuus Stand Up -show. Esiintyjinä Niko Kivelä, Ilari Johansson ja Riku Suokas. Tule ja viihdy!