Ajankohtaista

Tietoa yleisötapahtumista Kulttuuritalossa

Kulttuuritalon ravintola STURE4 on suljettuna.

Tarkkailemme tilannetta jatkuvasti ja seuraamme THL:n ohjeistuksia. Kulttuuritaloa koskeva ajantasainen tieto päivittyy tällä sivulla »

Mikäli tapahtuma, johon olet hankkinut liput, perutaan tai siirretään, tulee siitä tieto ja toimintaohjeet tapahtuman sivuille. Tapahtuman vastuullinen järjestäjä ja lipunmyyntikanava tiedottaa myös asiakkaitaan omissa kanavissaan.

SIIRTYVIÄ tai PERUTTUJA TAPAHTUMIA:

Helsinki Beatles Weekend
4.-5.9.2020

Helsinki Beatles Weekend siirtyy järjestettäväksi 7-8.5.2021.
Valitettavasti korona-tilanne ja aluehallintoviranomaisten ohjeistus on vielä sellainen, että emme pysty järjestämään Helsinki Beatles Weekendiä vielä syyskuussakaan sellaisena kuin se oli tarkoitus järjestää. Näin ollen palaamme ensi vuonna tutulle paikallemme toukokuun alkupuolelle.

Lippujen ostaminen ja palauttaminen
Mikäli ette pääse tulemaan paikan päälle toukokuussa on teillä nyt mahdollisuus tukea tapahtumaa ja jakaa rakkautta antamalla  lippunne eteenpäin. Teemme tätä tapahtumaa suurella sydämellä ja tapahtuman jatko on täysin riippuvainen siitä kuinka moni ostaa lipun. Toivomme siis, että tulette toukokuussa paikalle sankoin joukoin nauttimaan Beatlesin hyvästä musiikista ja upeista artisteista. Mikäli kaikesta huolimatta haluatte palauttaa lippunne, tästä linkintä löydätte lisätietoa.

Lippukaupat avataan syksyn aikana ja tiedotamme heti kun lippujen ostaminen toukokuulle on taas mahdollista.


DUKE ELLINGTON ORCHESTRAN KIERTUE SIIRTYY HUHTIKUULLE 2021!

Vallitsevan tilanteen takia ensi syksyksi suunniteltuja The Duke Ellington Orchestran konsertteja Tampereella (13.10.), Turussa (14.10.), Helsingissä (15.10.), Ylivieskassa (16.10.) ja Oulussa (17.10.) ei valitettavasti voida toteuttaa alkuperäisen suunnitelman mukaan.

Konsertit siirtyvät huhtikuulle 2021.

UUSI KONSERTTIPÄIVÄ
Kulttuuritalo, Helsinki – maanantai 5.4.2021
Jo ostetut liput käyvät huhtikuun 2021 konsertteihin sellaisenaan.
Lippujen mahdolliset palautukset 31.10.2020 mennessä. Palautusta koskevat ohjeet löytyvät lipunmyyjän nettisivuilta.


W.A.S.P

24.9.2020

W.A.S.P. (USA) 1984 to Headless – 2020 World Tour  24.9. Kulttuuritalolla on peruttu koronavirustilanteesta johtuen. Ostetut liput voi palauttaa 15.8. mennessä palautuslinkistä https://web.lippu.fi/palautus/

Alla artistiorganisaation tiedote asiasta:

Due to the Worldwide Covid-19 Pandemic, W.A.S.P. has been forced to cancel their ”1984 to Headless” Tour. Because of the complexity and scheduling of future touring plans, the ”1984 to Headless” Tour will not be able to be performed at this time. Although we are saddened to have to miss this tour, we would hope to look at doing that special tour at some point in the future.

In the coming weeks we will make a Special Announcement as to those future plans.

For ticket refunds, please contact the original point of purchase locations for a complete refund.

This is certainly not the way we would have wanted this Tour to end. There was a tremendous amount of work and preparation that went into the planing for this Tour. But the Band are still hard at work in what will be a coming period of memorable events including recording, a book and touring.

Trust us, the wait WILL BE WORTH IT!
The next couple of years are going to be INTENSE!!

The Boomtown Rats
17.9.2020
The Boomtown Rats siirtyy kiertueellisista syistä torstailta 17.9.2020 lauantaille 9.10.2021.
Jo ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, liput on mahdollista vaihtaa tapahtumanjärjestäjän lahjakorttiin tai palauttaa 31.8.2020 mennessä. Lippujen vaihtaminen lahjakorttiin tai toiseen saman järjestäjän tapahtumaan
Lippupiste hoitaa peruttujen tapahtumien lippupalautuksia myös lahjakortteina.Mikäli haluat vaihtaa perutun konsertin liput lahjakorttiin, voit laittaa siitä viestin osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2€/min+pvm).Viestistä tulee käydä ilmi seuraavat seikat:
– asiakkaan yhteystiedot
– palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero
Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle tapahtuman järjestäjän lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita/käsittelymaksua. Lahjakortti käy vain Loud’n Live Promotionsin järjestämiin tapahtumiin.Lipun voi vaihtaa myös toiseen Loud’n Live Promotionsin järjestämään tapahtumaan. Lippuvaihdoista voit olla yhteydessä asiakaspalvelu@lippu.fiLippujen palauttaminen
Lippupiste palauttaa ostajille lipun hinnan (palvelupalkkioita/käsittelymaksua ja toimitusmaksuja ei palauteta).
Lippurahojen palautuksia voi hakea 31.8. mennessä tämän verkkolinkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/
Kansas
24.10.2020

Koronapandemian takia Kansas-yhtyeen konsertti Kulttuuritalossa 24.10.2020 siirtyy lokakuulle 2021. Suomen konsertit sisältyivät yhtyeen Euroopan turneeseen ”Point of Know Return – 40th Anniversary”, jota siis lykätään vuodella eteenpäin.

UUSI KONSERTTIPÄIVÄ:
Perjantai 15.10.2021
Kulttuuritalo, Helsinki

Jo ostetut liput käyvät lokakuun 2021 konserttiin sellaisenaan. Lippujen mahdollista palautusta koskevat ohjeet löytyvät lipunmyyjän nettisivuilta: www.ticketmaster.fi

 

Nick Mason’s Saucerful of Secrets
12.6.2020

Koronaepidemian johdosta Nick Mason’s Saucerful of Secretsin konserttikiertue siirtyi ja 12.6. suunniteltu konsertti Kulttuuritalolla siirtyi tulevaisuuteen. Olemme saaneet uuden päivän viimein artistilta ja konsertin uusi päivä on 8.6.2021. Paikkana säilyy Kulttuuritalo.
Kaikki jo ostetut liput 12.6.2020 konserttiin käyvät sellaisenaan siirtyvään konserttiin vuodelle 2021 ja ei aiheuta muutoksia. Mikäli uusi päivä ei sovi teille niin käytössä on muutama vaihtoehto lipun palauttamiseen. Mikäli haluat lipun palauttaa, niin se on mahdollista tehdä 11.7. saakka.

LIPPUPISTE:

Lippujen vaihtaminen lahjakorttiin tai toiseen saman järjestäjän tapahtumaan

Lippupiste hoitaa peruttujen tapahtumien lippupalautuksia myös lahjakortteina.
Mikäli haluat vaihtaa perutun konsertin liput lahjakorttiin, voit laittaa siitä viestin Lippupisteelle 30.4. mennessä osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2€/min+pvm).

Viestistä tulee käydä ilmi seuraavat seikat:
– asiakkaan yhteystiedot
– palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero
Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle tapahtuman järjestäjän lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita/käsittelymaksua. Lahjakortti käy vain Loud’n Live Promotionsin järjestämiin tapahtumiin.

Lipun voi vaihtaa myös toiseen Loud’n Live Promotionsin järjestämään tapahtumaan. Lippuvaihdoista voit olla yhteydessä asiakaspalvelu@lippu.fi

Lippujen palauttaminen
Lippupiste palauttaa ostajille lipun hinnan (palvelupalkkioita/käsittelymaksua ja toimitusmaksuja ei palauteta).

TIKETTI:
LIPUN PALAUTTAMINEN / LAHJAKORTTI:

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Siellä pystyt valitsemaan lahjakortin Loud N Liven tapahtumiin joka vastaa palauttamasi lipun summaa. Loud’n Live tulee julkaisemaan syksylle 2020 ja talvelle 2021 n. 60 uutta konserttia ja tapahtumaa joihin myös lahjakortti kelpaa maksuna. Palautukseen liittyvissä asioissa ole yhteydessä Tikettiin.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

Voit myös päivittää lippusi toiseen Loud’n Live Promotionsin järjestämään tapahtumaan, ilmoittamalla Tikettiin lippunumerosi ja yhteystietosi.

Mikäli vaihdat lippusi kalliimpaan lippuun, veloitamme lippujen erotuksen kätevimmin sähköpostilaskulla.

Pyydämme huomioimaan, että lippukaupoissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten kaikenlainen asiointi tulisi tehdä netin välityksellä.

Lippupiste:  https://web.lippu.fi/palautus/

Tiketti: https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen

 

Iliza Shlesinger
12.5.2020

Tilaisuus siirtyy koronaviruksen vuoksi. Uusi keikkapäivä on maanantai 7.12.2020 klo 19.00.

Jo ostetut liput käyvät uuteen päivään sellaisenaan. Mikäli uusi päivä ei sovi, voi lippurahojen palautusta hakea 17.5.2020 mennessä osoitteesta web.lippu.fi/palautus.

 

John Cleese
2.6.2020 & 3.6.2020

John Cleesen esitykset siirtyvät uuteen ajankohtaan koronaviruksen vuoksi

2.6.2020 Kulttuuritalo, Helsinki -> uusi esityspäivä 7.9.2021

3.6.2020 Kulttuuritalo, Helsinki -> uusi esityspäivä 8.9.2021

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voi lippurahojen palautusta hakea 16.5.2020 mennessä osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus.

Clannad (IE)
6.4.2020

Koronaepidemian johdosta Clannadin konserttikiertue keskeytyi ja 6.4. suunniteltu konsertti Kulttuuritalolla siirtyi tulevaisuuteen. Olemme saaneet uuden päivän viimein artistilta ja konsertin uusi päivä on 28.3.2021. Paikkana säilyy Kulttuuritalo.

Aikaisemmat liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. Mikäli uusi päivä ei sovi teille niin käytössä on muutama vaihtoehto lipun palauttamiseen löytyy tästä:

TIKETTI
LIPUN PALAUTTAMINEN / LAHJAKORTTI:

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 30.4. mennessä.

Siellä pystyt valitsemaan lahjakortin Loud’n Liven tapahtumiin joka vastaa palauttamasi lipun summaa. Loud’n Live tulee julkaisemaan syksylle 2020 ja talvelle 2021 n. 60 uutta konserttia ja tapahtumaa joihin myös lahjakortti kelpaa maksuna. Palautukseen liittyvissä asioissa ole yhteydessä Tikettiin.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

Voit myös päivittää lippusi toiseen Loud’n Live Promotionsin järjestämään tapahtumaan, ilmoittamalla Tikettiin lippunumerosi ja yhteystietosi.
Mikäli vaihdat lippusi kalliimpaan lippuun, veloitamme lippujen erotuksen kätevimmin sähköpostilaskulla.

LIPPUPISTE:
Lippujen vaihtaminen lahjakorttiin tai toiseen saman järjestäjän tapahtumaan. Lippupiste hoitaa peruttujen tapahtumien lippupalautuksia myös lahjakortteina.

Mikäli haluat vaihtaa perutun konsertin liput lahjakorttiin, voit laittaa siitä viestin Lippupisteelle 30.4. mennessä osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2€/min+pvm).

Viestistä tulee käydä ilmi seuraavat seikat:
– asiakkaan yhteystiedot
– palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero
Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle tapahtuman järjestäjän lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita/käsittelymaksua. Lahjakortti käy vain Loud’n Live Promotionsin järjestämiin tapahtumiin.

Lipun voi vaihtaa myös toiseen Loud’n Live Promotionsin järjestämään tapahtumaan. Lippuvaihdoista voit olla yhteydessä asiakaspalvelu@lippu.fi

Lippujen palauttaminen
Lippupiste palauttaa ostajille lipun hinnan (palvelupalkkioita/käsittelymaksua ja toimitusmaksuja ei palauteta).

Lippurahojen palautuksia voi hakea 30.4. mennessä tämän verkkolinkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/

Linkin takaa löytyvät myös yksityiskohtaisemmat palautusohjeet. Lippupisteen myyntipisteet eivät käsittele palautuksia tällä hetkellä. Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit lähettää lippujesi tiedot sekä yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen: peruutukset@lippu.fi.

Abba Gold (UK)
22.5.2020

Vallitsevan  tilanteen vuoksi ABBA Gold (UK) -konsertti siirtyy. Uusi konserttipäivä on lauantai 30.1.2021 kello 19.00. Konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan konsertin uuteen päivämäärään tai ne voi halutessaan palauttaa Ticketmasterin palautusohjeiden mukaisesti 22.5.2020 mennessä.

Russell Howard
4.4.2020

Esitys siirtyy koronaviruksen vuoksi. Uusi keikkapäivä on torstai 8.4.2021 klo 19.30.

Jo ostetut liput käyvät uuteen päivään sellaisenaan. Mikäli uusi päivä ei sovi, voi lippurahojen palautusta hakea 30.4. mennessä osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus.
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/russell-howard-respiteFrancis Goya
19.4.2020
Huhtikuuksi 2020 suunniteltuja belgialaisen kitaravirtuoosi Francis Goyan konsertteja Hyvinkäällä, Helsingissä, Tampereella ja Oulussa ei valitettavasti voida toteuttaa alkuperäisen suunnitelman mukaan.
Uusi konserttipäivä KULTTUURITALO, HELSINKI – SU 14.2.2021 kello 18.00.
Konserttiin jo ostetut liput käy konserttiin sellaisenaan. Lippujen mahdollista palautusta koskevat ohjeet löytyvät lipunmyyjän nettisivuilta.
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/francis-goya

Bo Kaspers Orkester
Ke 22.4.2020
Bo Kaspers Orkestran esiintyminen siirtyy syksyyn, uudeksi päivämääräksi on vahvistunut keskiviikko 2.9.2020. Keikka soitetaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti Kulttuuritalolla ja jo ostetut liput käyvät iltaan sellaisinaan. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, voi ostetun lipun palauttaa 22.4.2020 mennessä ostopaikkaan. Lippukaupat lähettävät kaikille lipunostaneille vielä tiedon siirrosta sähköpostitse.
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/bo-kaspers-orkester

Olavi Uusivirta
To 30.4.2020 Klo 20:00
Olavi Uusivirran 30.4. Kulttuuritalon keikka siirtyy uuteen ajankohtaan torstaille 26.11.2020.
Jo ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. Mikäli uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa
31.3.2020 mennessä Ticketmasteriin bit.ly/lipunpalautus.

Patti Austin Plays Ella Fitzgerald
Ke 6.5.2020 klo 19:00. Tämän kevään konsertteihin ostetut liput käyvät sellaisenaan myös toukokuussa 2021.
Patti Austinin toukokuulle aiotut Suomen-konsertit siirtyvät toukokuulle 2021. Patti Austin Plays Ella Fitzgerald Helsinki Kulttuuritalo ke 5.5.2021 Liput alkaen 49€ sis. palvelumaksun.

Air Power – Airmen of Note (USA) & Ilmavoimien Big Band
13.5.2020 klo 19:00
Konsertti on peruttu. Järjestäjä hakee uutta konserttipäivää keväälle 2021. Liput voi palauttaa Ticketmasteriin.

Karina – levynjulkaisukonsertti
20.3.2020 Klo 20:00
Karinan levyjulkkarit siirtyvät vallitsevan tilanteen vuoksi syksylle. Uusi päivämäärä on torstai 3.9.2020. Jo ostetut liput käyvät konserttiin sellaisenaan. Liput voi myös palauttaa Tikettiin.

Karina soittaa kuitenkin julkaisukonsertin Kultsalla tyhjälle salille nyt perjantaina 20.3. HS – Helsingin Sanomat streamaa konsertin livenä alkaen klo 20:00.
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/karina-levynjulkaisukonsertti

SUURI KEVÄTKONSERTTI
Ke 8.4.2020 Klo 19:00
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/suuri-kevatkonsertti
Joulukuun 2. päivänä pidettävä Suuri Joulukonsertti korvaa huhtikuun 8. päiväksi suunnitellun ja koronasäännösten vuoksi peruuntuneen Suuren Kevätkonsertin. Huhtikuun konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan Kulttuuritalossa 2.12. pidettävään Suureen Joulukonserttiin.
Lisätietoja konsertin artisteista kerrotaan aivan lähipäivinä. Tervetuloa mukaan Suureen Joulukonserttiin!
Liput: www.ticketmaster.fi/event/suuri-joulukonsertti-lippuja/272663
www.facebook.com/suurijoulukonsertti 

Samantha Fish
Samantha Fishin Helsingin Tavastialle suunniteltu konsertti maanantaina 23. maaliskuuta siirtyy ja uusi korvaava konserttipäivä on 26. maaliskuuta 2021 Helsingin Kulttuuritalolla. Tavastialle ostetut liput käyvät sellaisenaan Kulttuuritalon permannon seisomakatsomoon. Mikäli uusi keikkapäivämäärä ei sovi, voi jo ostetut liput palauttaa Tikettiin 31.8.2020 saakka.
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/samantha-fish-usa

Valeria – Aurinkoon (Valeriya RU)
Pe 15.2.2020 Klo 19:00
Uusi esityspäivä: Keskiviikko 28.10.2020. Aiemmalle ajankohdalle ostetut liput käyvät sellaisenaan.
Event was postponed! Tickets with earlier date are valid for the new date!

Valery Meladze – Vapaa lento
Torstai 9.4.2020 klo 19:00
Uusi esityspäivä: Ma 28.9.2020. Aiemmalle ajankohdalle ostetut liput käyvät sellaisenaan.
Event was postponed! Tickets with earlier date are valid for the new date!
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/valery-meladze-vapaa-lentoo

Maksim Galkin – Suuri Soolokonsertti
Su 17.5. Klo 18:00
Uusi esityspäivä: Su 20.9.2020. Aiemmalle ajankohdalle ostetut liput käyvät sellaisenaan.
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/maksim-galkin-suuri-soolokonsertti

HELSINKI BEATLES WEEKEND
Pe 8.5.ja La 9.5. 2020
Helsinki Beatles Weekend järjestetään 4.-5.9.2020. Tämä oli koko loppuvuoden ainoa vapaa viikonloppu Kulttuuritalolla ja olemme onnellisia, että saimme sen varattua tapahtumalle. Mikäli olet jo ostanut lipun Helsinki Beatles Weekendiin, se käy uusille päivämäärille sellaisenaan.
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/helsinki-beatles-weekend-3
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/helsinki-beatles-weekend-4

Boney M. featuring original lead singer Liz Mitchell
Pe 27.3.2020 Klo 19:00
Legendaarisen Boney M -discoyhtyeen maaliskuulle 2020 suunniteltu kiertue siirtyy kokonaisuudessaan tammikuulle 2021.
Ke 6.1. Kulttuuritalo, Helsinki
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/boney-m-feat-liz-mitchell

GTR-tour 2020: Dave Lindholm, Douglas Blair (W.A.S.P.), Jartse Tuominen
Valitettavasti torstain 19.3.2020 GTR-tourin Kulttuuritalon keikkaa siirtyy vallitsevien olosuhteiden vuoksi vuodella eteenpäin.
Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan to 11.3.2021. Mikäli uusi päivä ei sovi, palautuksia on mahdollista hakea Ticketmasterista 31.3.2020 mennessä bit.ly/lipunpalautus.
Järjestäjä, keikkapaikka ja artistit pahoittelevat siirrosta aiheutuvaa harmia!
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/gtr-tour-2020-dave-lindholm-douglas-blair-wasp-jartse-tuominen

JETHRO TULL
Ian Andersonin johtaman Jethro Tull –yhtyeen suunniteltu konsertti Kulttuuritalossa 13.3. siirtyy pidettäväksi la 9.1.2021.
Kaikki ostetut liput käyvät uusille keikkapäiville sellaisenaan. Lippujen mahdollista palautusta koskien seuraathan lipunmyyjän ohjeistusta.
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/jethro-tull

THE DUKE ELLINGTON ORCHESTRA
To 15.10.2020 Klo 13:00
Konsertin alkamisaika Kulttuuritalossa, Helsingissä 15.10. muuttuu! Alkuperäisen suunnitelman mukaan konsertin oli tarkoitus alkaa illalla kello 19.00. Konsertti siirtyy illasta päivään ja alkaa kello 13.00. Iltakonserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan päiväkonserttiin!
https://www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/the-duke-ellington-orchestra

SUVI TERÄSNISKA – IHMISEN POIKA
Suvi Teräsniskan lähes täysin loppuunmyytyä Ihmisen poika -kiertuetta on jäljellä vielä 11 konsertin verran. Vallitsevan tilanteen vuoksi jäljellä olevat konsertit on kuitenkin päätetty siirtää kevääseen 2021. Tiedotamme lipun ostaneita uusista konserttipäivämääristä mahdollimman pian.
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/suvi-terasniska-ihmisen-poika

THE LORD OF THE RINGS AND THE HOBBIT
Kulttuuritalon loppuunmyyty konsertti siirtyy maaliskuulta torstaille 15.10.2020. Konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan.
Kulttuuritalolle maaliskuun loppuun aiottu The Lord of the Rings and The Hobbit -konsertti siirtyy torstaille 15.10.2020. Konserttiin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena konserttipäivinä. Lippujen mahdolliset palautuskäytännöt selviävät, kun viranomaiset antavat niihin liittyvät ohjeistuksensa. Asiasta tiedotetaan tapahtumien sivuilla heti kun lisätietoa on saatavilla.
https://www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/the-lord-of-the-rings-and-the-hobbit-the-concert-from-hans-zimmer

THE MUSIC OF HANS ZIMMER & OTHERS – A CELEBRATION OF FILMMUSIC
Ke 14.10 Kulttuuritalo, Helsinki klo 19.00. Kulttuuritalon loppuunmyyty konsertti siirtyy maaliskuulta keskiviikolle 14.10.2020. Konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan.
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/the-music-of-hans-zimmer-others-a-celebration-of-filmmusic

CAGE 51
Lauantaina 25.4.2020 järjestettäväksi suunniteltu CAGE 51 -tapahtuma tullaan järjestämään 12.9.2020, samassa paikassa, Helsingin Kulttuuritalolla. Jo ostetut CAGE 51-pääsyliput kelpaavat päivämäärän muutoksesta huolimatta. Niitä lipun hankkineita jotka haluavat palauttaa jo hankkimansa liput, pyydämme olemaan yhteydessä 27.3 mennessä (2 viikon aikana tästä julkaisusta) suoraan Ticketmasteriin rahojen palauttamisen järjestämiseksi. Ticketmasterin yhteystiedot: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi
Niitä VIP-liput hankkineita ketkä haluavat palauttaa VIP-liput, pyydämme ottamaan yhteyttä rahojen palauttamisen järjestämiseksi sähköpostitse 27.3 mennessä osoitteella: cage (at) mmafinland.fi
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/cage-51

PERUTTUJA TAPAHTUMIA:

LEGENDAARISET KULTSAN PÄIVÄTANSSIT:
FINLANDERS Ma 16.3.2020 Klo 13:00
TULIPUNARUUSUT Ma 30.3.2020 Klo 13:00
HEIDI PAKARINEN & KARAVAANI Ma 20.4.2020 Klo 13:00

TANSSIN TÄHDEN GAALA Su 22.3.2020 Klo 18:00
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/tanssin-tahden-gaala

HELSINGIN LÄÄKIKSEN SPEKSI 2020 – UNENNÄKIJÄ To 26.3.2020 Klo 19:00 ja La 28.3. Klo 18:00
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/helsingin-laakiksen-speksi-2020-unennakija-3
www.kulttuuritalo.fi/tapahtuma/helsingin-laakiksen-speksi-2020-unennakija-4

 

 


Kulttuuritalossa tanssitaan!

Kulttuuritalossa järjestetään kevään aikana päivätansseja!

Päivätansseja järjestetään seuraavasti:

3.2. Pekkaniskan Pojat
17.2. Jyrki Nurminen & Sävel
16.3. Finlanders
30.3. Tulipunaruusut
20.4. Heidi Parinen & Karavaani

Tanssit Kulttuuritalon Aalto-aulassa klo 13-16.
Liput 15 € ovelta. Sis narikan. Ovet auki klo 12.30.

Tanssit järjestää Gramofoni Oy yhteistyössä Helsingin Kulttuuritalon kanssa.

Kulttuuritalon ravintola Sture4 tarjoaa tanssipäivänä klo 12.30-14.00. tanssijoille kaksi lounasta yhteishintaan 15€.


Kulttuuritalo vahvistaa toimintaansa

Kulttuuritalo / Tiedote 16.10.2019


Kulttuuritalo vahvistaa toimintaansa – reagoi Helsingin keskustasta väheneviin musiikkiklubeihin


Helsingin Kulttuuritalo vahvistaa toimintaansa ja suunnittelee uusia toimintamalleja konserteissa kävijöille ja konserttien järjestäjille. Kulttuuritalo ottaa jatkossa järjestääkseen aiempaa enemmän klubimuotoisia konsertteja ja kaavailee myös muutoksia vuokrausehtoihinsa.
 
– Olemme seuranneet uutisista, kuinka Helsingin keskustassa moni musiikkiklubi on joutumassa sulkemaan ovensa. Samalla monet niissä toteutetut konsertit ja esitykset ovat jatkossa vaarassa jäädä ilman uutta tapahtumapaikkaa, toteaa Kulttuuritalon toiminnanjohtaja Minna Nyman.
 
– Jotta Helsingin alueen tapahtumatoiminta ei kokisi mittavaa takaiskua useiden klubien loppumisen jälkeen, olemme suunnitelleet uudistuksia omaan toimintaamme. Toivotamme aiemmin klubeilla esiintyneet artistit entistäkin enemmän tervetulleiksi meille. Samalla kaavailemme parhaillaan kädenojennuksia tapahtumajärjestäjille, Nyman jatkaa.
 
Kulttuuritalossa on jo järjestetty suuri määrä konsertteja ja tapahtumia, joissa yleisö voi katsoa esityksiä klubien tapaan seisovassa katsomossa. Runsas vuosi sitten tällaisiin konsertteihin saatiin mukaan myös baaritiskit katsomoiden reunalle, jolloin klubitunnelma korostui entisestään. Nyt Kulttuuritalo haluaa lisätä tällaisten klubikonserttien tarjontaa ohjelmistossaan.
 
Parhaillaan Kulttuuritalo suunnittelee uudenlaista porrastettua hinnoittelumallia, joka huomioi tapahtuman yleisömäärän. Lisäksi tapahtumajärjestäjille suunnattuja palveluja parannetaan ja kehitetään yhteistyössä alan toimijoiden kanssa.
 
– Toivomme, että kaikkien uudistustemme myötä klubikeikat lisääntyvät entisestään Kulttuuritalossa.
 
Alvar Aallon suunnittelema Kulttuuritalo vihittiin käyttöön 1958, ja se on vetänyt salit täyteen konserttiväkeä ja rokkaavaa nuorisoa jo 1960-luvulta lähtien. Talolla on merkittävä asema niin suomalaisessa musiikinhistoriassa kuin myös suomalaisessa arkkitehtuurissa. Kulttuuritalossa ovat konsertoineet niin Queen, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Ella Fitzgerald, Frank Zappa kuin Lady Gaga.
 
LISÄTIEDOT:
Kulttuuritalo / Minna Nyman, minna.nyman@kulttuuritalo.fi, puh. 044 5566 190


Monipuolista ohjelmaa kokouksiin

Kulttuuritalon kokouspalvelun STURE4:n kokousten oheen on saatavilla monenlaista ohjelmaa.

Tarjolla on mm. Linnanmäen Työhuvinvointipaketti, Sea Lifen kierroksia ja Kulttuuritalon tiloissa toteutettavia tiimipelejä.

LÄPIMURTO – ENERGINEN JA JÄNNITTÄVÄ MYSTEERITAPAHTUMA KULTTUURITALOLLA 

Olette ylikonstaapeli Hinzin kokelasryhmä ja tehtävänne on selvittää kaupunkia vaivannut rikosaalto. Lukuisia ryöstöjä, murhayritys ja neljä vedenpitävää alibia laittavat taitonne koetukselle.

Etsikää käsiinne tarvitsemanne johtolangat, käyttäkää loogista päättelykykyänne ja selvittäkää teon taustat, tekijä ja motiivi. Mikä alibeista pitää sisällään yllättävän aukon?

Läpimurto on hauska ja vauhdikas mysteeritapahtuma, jonka aikana pääsette ratkomaan erilaisia arvoituksia ja tehtäviä.
Tapahtuman lopuksi palkitaan eniten pisteitä kerännyt ja tapauksen onnistuneesti ratkaissut joukkue.

Kesto: 2,5 tuntia + ruokailu. Osallistujamäärä: 20-54 hlö. Yhteistyössä: Exitroom Helsinki.

Tutustu muihin monipuolisiin vaihtoehtoihin tästä linkistä.

Varaa omasi tai kysy lisätietoja:
Puh. 044 5566 190
myynti(a)kulttuuritalo.fi


Järjestä kokous Alvar Aallon teeman mukaisesti

 

Alvar Aallon suunnittelemassa Helsingin Kulttuuritalossa on nyt mahdollisuus järjestää kokous Aallon arkkitehtuurin teeman mukaisesti.

KOKO PÄIVÄN KOKOUS A MEETING WITH ALVAR AALTO
Kokouspakettiin sisältyy herkullinen ja monipuolinen delipöytä, joka mahdollistaa joustavat kahvihetket kokouksen lomassa. Tehokkaan aamulähdön ja virkistävän iltapäiväkahvin välissä nautitaan ravitseva buffetlounas teille sopivassa kohdassa.

Kokouspäivä huipentuu opastettuun kierrokseen Kulttuuritalossa ja päivälliseen Alvar Aallon upean arkkitehtuurin ympäröimänä. 

Mukaansa kokousvieraat saavat  Alvar Aalto tuotelahjan.

A meeting with Alvar Aalto. Hinta alk. 159€ / hlö +alv.

Varaa omasi tai kysy lisätietoja:
Puh. 044 5566 190
myynti(a)kulttuuritalo.fi


Maaliskuun uutiskirje

Hyvää maaliskuuta kulttuuritalosta!
Kulttuuritalo kutsuu nauttimaan monipuolisesta ohjelmistosta. Kokosimme uutiskirjeeseen tulevia tapahtumiamme. Kirjeen lopusta pääset tutustumaan myös Kulttuuritalon uusitun ravintolan STURE4 loihtimiin uusiin tapahtumatarjoiluihin.

LUE UUTISKIRJE TÄSTÄ


Kulttuuritalon kokouspalveluista STURE4

Kulttuuritalon kokouspalvelut uudistuivat ja ovat nyt STURE4.

Uudistus tuo leikkisyyttä ja rentoutta Kulttuuritalon kokoustiloihin.

Kokoustilojen uusittu yleisilme on tuore ja raikas. Neuvotteluhuoneista suurimmat saivat uudistuksessa oman identiteetin: on vihreäsävyinen Elissa, keltainen Arkki ja mustalla ja valkoisella viimeistelty Studio. Tilat on nyt helppo hahmottaa. Kulttuuritalo kätkee sisäänsä yli 10 erikokoista kokoustilaa.

STURE4 kokouspalvelu Kulttuuritalossa tarjoaa nyt kokouspaketteihin herkullisen ja monipuolisen delipöydän, joka mahdollistaa joustavat kahvihetket kokouksen lomassa.

Myös Kulttuuritalon ravintola Kitchen muutti nimensä ja on jatkossa STURE4.

www.sture4.fi


Ravintolapäälliköksi Kulttuuritaloon

Haemme nyt ammattitaitoista, innokasta ja kehittämiskykyistä ravintolapäällikköä.

Sunborn Catering Oy on kokenut catering-palvelujen tuottaja, joka toimii Helsingin seudulla sekä Turussa. Yrityksen kokemus perustuu konsernin monivuotiseen hotelli- ja ravintola-alan toimintaan, tasokkaisiin ravintoloihin sekä palkittuihin kokous- ja konferenssipalveluihin. Sunborn Catering pyörittää Helsingissä legendaarisen Kulttuuritalon tapahtuma- ja ravintolapalveluja ja Vermon raviradan ravintolatoimintaa. Sunborn Cateringin toimipaikkoja Turussa ovat LOGOMO Kitchen, Samppis Cafe ja Ravintola Pinella. Yrityksessä toimii myös oma konsertteja ja tapahtumia järjestävä tuotantoyksikkö Sunborn Live.

Haemme nyt ammattitaitoista, innokasta ja kehittämiskykyistä ravintolapäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Ravintolapäällikkö vastaa Sunborn Cateringin Kulttuuritalon ravintolapalveluista ja henkilökunnasta.

Toivomme sinulta jo näyttöjä tapahtuma- ja catering-toiminnan operatiivisesta johtamisesta. Vastuullinen, oma-aloitteinen ja aikaansaava työskentelytapa on ominaista tulevalle ravintolapäälliköllemme. Toivomme Sinulta rohkeita ideoita, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä toisinaan kiireessä ja paineen alla.

Ravintolapäällikkö työskentelee itsenäisesti, mutta kuitenkin tiiviissä yhteistyössä Sunborn Cateringin myyntipalvelun ja tapahtumatuotannon kanssa. Tehtävään on vaatimuksena sujuva suomen- ja englanninkielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan työskennellä Kulttuuritalon tapahtumien keskipisteessä sekä mahdollisuuden hyödyntää omaa innovatiivisuutta. Työpaikka sijaitsee upeassa tapahtumatalossa Kulttuuritalossa innostuneiden ja motivoituneiden työkavereiden ympäröimänä.

WWW-osoite http://www.sunborncatering.com
Yhteystiedot Lisätietoa tehtävän sisällöstä voit kysyä aluejohtaja Minna Nymanilta p. 044-55 66 190 / minna.nyman@kulttuuritalo.fi (ma 17.12. – pe 21.12.2018 ja 2.1.2019 -). Lisätietoja www.sunborncatering.com
Työpaikan osoite 00100 HELSINKI
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta, toistaiseksi
Haku päättyy 15.01.2019
Jätä hakemus Lähetä kiinnostuksemme herättävä kuvaus itsestäsi sekä CV:si Jätä ilmoitus kohtaan: rekry@sunborn.com aiheeksi ravintolapäällikkö/ Kulttuuritalo.