Ajankohtaista

Kulttuuritalon kokouspalveluista STURE4

Kulttuuritalon kokouspalvelut uudistuivat ja ovat nyt STURE4.

Uudistus tuo leikkisyyttä ja rentoutta Kulttuuritalon kokoustiloihin.

Kokoustilojen uusittu yleisilme on tuore ja raikas. Neuvotteluhuoneista suurimmat saivat uudistuksessa oman identiteetin: on vihreäsävyinen Elissa, keltainen Arkki ja mustalla ja valkoisella viimeistelty Studio. Tilat on nyt helppo hahmottaa. Kulttuuritalo kätkee sisäänsä yli 10 erikokoista kokoustilaa.

STURE4 kokouspalvelu Kulttuuritalossa tarjoaa nyt kokouspaketteihin herkullisen ja monipuolisen delipöydän, joka mahdollistaa joustavat kahvihetket kokouksen lomassa.

Myös Kulttuuritalon ravintola Kitchen muutti nimensä ja on jatkossa STURE4.

www.sture4.fi


Ravintolapäälliköksi Kulttuuritaloon

Haemme nyt ammattitaitoista, innokasta ja kehittämiskykyistä ravintolapäällikköä.

Sunborn Catering Oy on kokenut catering-palvelujen tuottaja, joka toimii Helsingin seudulla sekä Turussa. Yrityksen kokemus perustuu konsernin monivuotiseen hotelli- ja ravintola-alan toimintaan, tasokkaisiin ravintoloihin sekä palkittuihin kokous- ja konferenssipalveluihin. Sunborn Catering pyörittää Helsingissä legendaarisen Kulttuuritalon tapahtuma- ja ravintolapalveluja ja Vermon raviradan ravintolatoimintaa. Sunborn Cateringin toimipaikkoja Turussa ovat LOGOMO Kitchen, Samppis Cafe ja Ravintola Pinella. Yrityksessä toimii myös oma konsertteja ja tapahtumia järjestävä tuotantoyksikkö Sunborn Live.

Haemme nyt ammattitaitoista, innokasta ja kehittämiskykyistä ravintolapäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Ravintolapäällikkö vastaa Sunborn Cateringin Kulttuuritalon ravintolapalveluista ja henkilökunnasta.

Toivomme sinulta jo näyttöjä tapahtuma- ja catering-toiminnan operatiivisesta johtamisesta. Vastuullinen, oma-aloitteinen ja aikaansaava työskentelytapa on ominaista tulevalle ravintolapäälliköllemme. Toivomme Sinulta rohkeita ideoita, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä toisinaan kiireessä ja paineen alla.

Ravintolapäällikkö työskentelee itsenäisesti, mutta kuitenkin tiiviissä yhteistyössä Sunborn Cateringin myyntipalvelun ja tapahtumatuotannon kanssa. Tehtävään on vaatimuksena sujuva suomen- ja englanninkielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan työskennellä Kulttuuritalon tapahtumien keskipisteessä sekä mahdollisuuden hyödyntää omaa innovatiivisuutta. Työpaikka sijaitsee upeassa tapahtumatalossa Kulttuuritalossa innostuneiden ja motivoituneiden työkavereiden ympäröimänä.

WWW-osoite http://www.sunborncatering.com
Yhteystiedot Lisätietoa tehtävän sisällöstä voit kysyä aluejohtaja Minna Nymanilta p. 044-55 66 190 / minna.nyman@kulttuuritalo.fi (ma 17.12. – pe 21.12.2018 ja 2.1.2019 -). Lisätietoja www.sunborncatering.com
Työpaikan osoite 00100 HELSINKI
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta, toistaiseksi
Haku päättyy 15.01.2019
Jätä hakemus Lähetä kiinnostuksemme herättävä kuvaus itsestäsi sekä CV:si Jätä ilmoitus kohtaan: rekry@sunborn.com aiheeksi ravintolapäällikkö/ Kulttuuritalo.


BALETTIKOMEDIA LES BALLETS TROCKADERO DE MONTE CARLON ESITYKSET SIIRTYVÄT ENSI VUOTEEN

Tanssisensaatio Les Ballets Trockadero de Monte Carlon tälle kuulle suunnitellut esitykset Kulttuuritalolla, Helsingissä, ovat valitettavasti siirtyneet ensi vuoteen ryhmän ohjelmaan Yhdysvalloissa tulleen pakottavan muutoksen vuoksi. Korvaavat esityspäivät on saatu sovittua Kulttuuritalolle vastaaville viikonpäiville ja kellonajoille perjantaista torstaihin 22.-28. marraskuuta 2019. Jo ostetut liput paikkanumeroineen käyvät sellaisenaan uudelle esityspäivälle eikä niitä tarvitse vaihtaa uusiin. Mikäli uusi esityspäivä ei käy, on liput mahdollista vaihtaa toiseen näytökseen tai palauttaa niiden ostopaikkaan Ticketmasteriin.

LIPUNPALAUTUSOHJEET, MIKÄLI UUDET ESITYSPÄIVÄT EIVÄT KÄY:

• Voit palauttaa sähköiset lippusi käyttäen seuraavaa lomaketta: https://apua.ticketmaster.fi/contact-fan-guarantee Huomaathan, että lippujen palauttajana tulee olla lipunostaja.
• Postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite. Tilille palautukset pyritään hoitamaan noin kolmen viikon kuluessa yhteydenotosta.

Les Ballets Trockadero de Monte Carlo ja Live Nation Finland pahoittelevat aikataulumuutosta.

***

Les Ballets Trockadero de Monte Carlo:
Les Ballets Trockadero de Monte Carlo on kiertänyt viimeisen yli 40 vuoden ajan maailman balettisaleja suuren suosion saattelemana esiintyen yli 30 maassa, mm. Moskovan maineikkaassa Bolshoi-teatterissa. Trocksin ohjelmistoon kuuluu monipuolinen valikoima baletin ja modernin tanssin klassikoita. Ryhmä parodioi balettia huippuunsa viritetyn tekniikan voimin – tavallisesti naistanssijoiden kontolle jäävä varvastanssi on omaksuttu miesballerinojen keskuudessa täydellisesti, pitkän ja määrätietoisen harjoittelun tuloksena. Ryhmästä kuvattu dokumenttielokuva ”Rebels On Pointe” sai ensi-iltansa viime vuonna, ja se on nähty myös Suomenkin televisiossa. Trocksit ovat vierailleet Suomessa useampaan kertaan, viimeksi keväällä Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Kulttuuritalolla nähdään uusittu show, mutta ryhmän tunnetuimpia tavaramerkkejä, kuten sulkasatoisen joutsenen koomista kuolinkohtausta Joutsenlampi-baletista, ei ole unohdettu.

ESITYKSET:
Les Ballets Trockadero de Monte Carlo (USA)
Kulttuuritalo, Helsinki

Peruuntunut esitys: Pe 18.5.2018 klo 19.30 –> Korvaava esitys: pe 22.11.2019 klo 19.30
Peruuntunut esitys: La 19.5.2018 klo 15 ja klo 19.30 –> Korvaavat esitykset: la 23.11.2019 klo 15 ja klo 19.30
Peruuntunut esitys: Su 20.5.2018 klo 15 –> Korvaava esitys: su 24.11.2019 klo 15
Peruuntunut esitys: Ti 22.5.2018 klo 19.30 –> Korvaava esitys: ti 26.11.2019 klo 19.30
Peruuntunut esitys: Ke 23.5.2018 klo 19.30 –> Korvaava esitys: ke 27.11.2019 klo 19.30
Peruuntunut esitys: To 24.5.2018 klo 19.30 –> Korvaava esitys: to 28.11.2019 klo 19.30

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 59 / 69 euroa Ticketmasterista
Lapset (16v. asti) ja opiskelijat: palvelumaksuineen alkaen 39 euroa
Eläkeläiset: palvelumaksuineen alkaen 49 euroa

Les Ballets Trockadero de Monte Carlosta sanottua:

“Kulttuurit kohtasivat naurattaen ja liikuttaen – amerikkalainen balettikomedia ihastutti” – Helsingin Sanomat, Jussi Tossavainen 18.6.2016

”Miestanssijoista koostuva ryhmä yhdisti taitavaa balettia ja maailmanluokan viihdettä.” – Savon Sanomat, Annikki Alku 18.6.2016

”The Trocks may show you how to laugh at ballet, but they also teach you to love it.” – The New York Post

“The funniest night you’ll ever have at the ballet!” – The Guardian

LISÄTIEDOT:
Live Nation Finland
– promoottori: Johan Hollstén
– tiedotus: Maritta Kettunen, puh. 09 856 73 453, maritta.kettunen@livenation.fi
– pressikuvat ja media-akkreditoinnit: http://press.livenation.fi
www.trockadero.org
www.livenation.fi


Kulttuuritalo siirtyy uusiin käsiin – Sunborn Catering tapahtumatalon ruoriin

Ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys Sunborn Cateringin toiminta Helsingin Kulttuuritalolla laajentuu, kun yritys ottaa 1.3. alkaen vastuun koko tapahtumatalon pyörittämisestä. Sunborn Catering on vastannut talon ravintola- ja catering-toiminnasta jo vuoden 2015 alusta lähtien ja ottaa käsiinsä nyt myös talon tapahtuma- ja kokouspalvelut.

Kulttuuritalon nykyiset palvelut ja yhteyshenkilöt säilyvät ennallaan. Kaikki nykyiset sopimukset ja sitoumukset siirtyvät Sunbornille.

Lue 15.2.2018 julkaistu tiedote tästä linkistä

Lisätiedot:

Minna Nyman
Toiminnanjohtaja
Kulttuuritalo
p. 041 52 70 872
minna.nyman@kulttuuritalo.fi
Juha Leinonen
Operatiivinen johtaja
Sunborn Catering Oy
p. 044 55 66 108
juha.leinonen@sunborn.com


UUDET YHTEYSTIEDOT 1.3. alkaen:

Myynti

Minna Nyman, toiminnanjohtaja
Puh. 044 5566 190
minna.nyman(a)kulttuuritalo.fiMarkkinointi

Sami Hokkanen, markkinointipäällikkö
Puh. 044 5566 196
sami.hokkanen(a)kulttuuritalo.fi

Tapahtumajärjestelyt ja tekniikka
Antti Sarmanne, tuotantopäällikkö
Puh. 044 5566 191
antti.sarmanne(a)kulttuuritalo.fi

Tuotanto

Jaakko Pahkamaa, tuottaja
Janne Nieminen, tuottaja
Jarkko Kumpulainen, tuottaja
Puh. 044 5566 193
tuotanto(a)kulttuuritalo.fi

Tekniikka
Tuomo Sipilä, tekniikka
Puh. 0445566194
tuomo.sipila(a)kulttuuritalo.fi

Kulttuuritalo Kitchen

Puh. 044 5566 197
*ark. klo 9-15 ja tapahtumailtoina klo 15 alk.
kitchen(a)kulttuuritalo.fi

Noora Luojus, ravintolapäällikkö
Puh.  044 5566 195
noora.luojus(a)sunborn.fi


Sunborn Catering
Myynti
Puh. 044 5566 195
noora.luojus(a)sunborn.fi


Kulttuuritalon uusi väliaikatarjoiluvalikoima on nyt täällä!

Uudistunut makumaailma vie matkalle Suomen luontoon modernilla twistillä, jossa tuoreus ja innovatiivisuus kohtaavat perinteet. Muun muassa tyrnin, mustaherukan ja puolukan voimin toteutetut herkulliset jälkiruuat saavat veden kielelle, kun taas suolaisen ystäville on tarjolla perinteisemmän karjalanpiirakan lisäksi esimerkiksi jokiravun ja savuporon hienostuneet maut.

-Haluamme tarjota Suomi 100-teeman kunniaksi paikallisia ja tuttuja raaka-aineita uudella inspiraatiolla. Esimerkiksi perinteiseen vispipuuroon olemme yhdistäneet puolukkaisen macaron-leivoksen, tiivistää tarjoilun pääidean Sunborn-konsernin keittiöpäällikkö Kristian Karnell.

Myös Kulttuuritalon henkilökunta on osallistunut uuden väliaikatarjoilun luomiseen.

-Me keittiöpuolella olemme kiinnittäneet huomiota erityisesti erikoisruokavalioita varten tehtyihin tuotteisiin. Meille on tärkeää, että esimerkiksi vegaanisten, gluteenittomien ja laktoosittomien tuotteiden maku ei jää jälkeen normaalein raaka-ainein valmistetusta tarjoilusta, kertoo Kulttuuritalon ravintolapäällikkö Noora Luojus uuden valikoiman taustasta.

Uudessa valikoimassa näkyy myös huomattava painotus vegaanisiin tuotteisiin.
-Erityisesti uusi mustaherukkainen vegaanisuklaakakku on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, Luojus vihjaa.
Kulttuuritalon uuteen väliaikatarjoiluvalikoimaan pääsee tutustumaan osoitteessa kulttuuritalokitchen.fi ja niitä on mahdollista nauttia väliajan lisäksi myös ennen tapahtuman alkua. Tuotteet voi myös tilata ja ostaa etukäteen osoitteesta kulttuuritalokitchen.fi

Lisätietoja
Kulttuuritalo Kitchen
Noora Luojus, ravintolapäällikkö
Puh. 044 756 7887
Noora.luojus(a)sunborn.fi

Sunborn Catering
Kristian Karnell, keittiöpäällikkö
Puh. 044 556 6104
Kristian.Karnell(a)sunborncatering.com

 

Helsingin Kulttuuritalo on Suomen legendaarisin konsertti- ja kokouspaikka Helsingin sydämessä.
Tule Kultsalle ja hengitä suomalaista musiikin historiaa.

Helsingin Kulttuuritalo tarjoaa ajattoman tyylikkäät, persoonalliset ja monipuoliset puitteet kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Talon tilat ja palvelut soveltuvat käyttäjiensä tarpeiden mukaan juhlille, yhtiökokouksille, konserteille, gaaloille ja erilaisille ammattilaistapahtumille. Tapahtuman koko voi vaihdella 10 hengen kokoontumisesta aina 2000 hengen suurtapahtumiin.

Kokouspakettimme uudistuivat ja nyt voit valita pakettiin haluamasi Hyvä olo, Funky tai Stadi -teeman. Edullisiin kokouspaketteihimme sisältyy valittu kokoustila ja tarjoilu.

Lue lisää tilavaihtoehdoista ja kokouspaketeistamme www.kulttuuritalo.fi/kokoukset


Esteettömyys

Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

Aalto-sali

 • Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
 • Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
 • Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

Muut tilat

 • Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
 • Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
 • Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
 • Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

Pyörätuolipaikat Aalto-salissa

 • Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
 • Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

Pysäköinti

 • Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

Opaskoirakäytäntö

 • Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.