Kulttuuritalon kokouspalvelut uudistuivat ja ovat nyt STURE4.

Sture4 tuo leikkisyyttä ja rentoutta Kulttuuritalon kokoustiloihin.
Viherseinät luovat mukavia pysähdyspaikkoja aulatiloihin. Kokoustilojen uusittu yleisilme on tuore ja raikas. Neuvotteluhuoneista suurimmat saivat uudistuksessa oman identiteetin: on vihreäsävyinen Elissa, keltainen Arkki ja mustalla ja valkoisella viimeistelty Studio.

Tilat on nyt helppo hahmottaa.
”Alvar Aallon kädenjälki on Kulttuuritalossa vahva, joten oli tarkkaan mietittävä että uudistukset soveltuvat ympäristöön. Aallon kädenjäljen ja Sture 4:n vision yhdistäminen teki tästä poikkeuksellisen kohteen”, sisustussuunnittelija Jenni Haaslahti huomauttaa.

Haaslahti on luonut taidokkaasti pienillä keinoilla faceliftin, joka herättää Kultsan kokousmaailman uuteen eloon Sture4:n väreissä.

Neuvottelumaailmaan tuotu vehreys tekee hyvää yleiselle viihtymiselle, luovuudelle ja inspiroitumiselle. Kulttuuritalon klassisiin puitteisiin vehreys sopii hyvin, kuuluuhan se myös suomalaiseen luonnonmaisemaan.

Kymmenen erilaista kokoustilaa

Kulttuuritalo kätkee sisäänsä yli 10 erikokoista kokoustilaa ja viihtyisän lounasravintolan, joka hoitaa myös kokoustarjoilut.

Osaa kokoushuoneista voidaan yhdistellä joustavasti tarpeen mukaan. Aulatilat soveltuvat näyttelyn pystyttämiseen vaikkapa konferenssin yhteydessä.

Alvar Aallon luomaan interiööriin kuuluu kaikkien tunteman pääsalin lisäksi tuntemattomampi helmi: intiimi sadan hengen auditorio, jonka rauhallista tunnelmaa sävyttää ikkunoista tulviva luonnonvalo. Aallon arkkitehtuuria puhtaimmillaan ilmentävään pyhättöön ei koskettu uudistuksessa.

TUTUSTU TILOIHIN

DELIPÖYTÄ KUTSUU

STURE4 kokouspalvelu Kulttuuritalossa tarjoaa kokouspaketteihin herkullisen ja monipuolisen delipöydän, joka mahdollistaa joustavat kahvihetket kokouksen lomassa. LATAA ESITE TÄSTÄ LINKISTÄ


OHJELMAA KOKOUKSEN OHEEN

Saat kauttamme kokousten oheen monenlaista ohjelmaa samalla kun varaat meiltä kokouksen. LATAA ESITE TÄSTÄ LINKISTÄ

 

Olemme Hansel-sopimustoimittaja.