Tunnelmallinen miljöö, moderni kokoustekniikka sekä helposti räätälöitävät, monipuoliset kokoustilat tekevät Kultsasta ainutlaatuisen paikan kohtaamisille ja juhlille.

Alvar Aallon suunnittelemassa Kulttuuritalossa on useita 10-150 hengen kokoustiloja. Perinteikäs Aalto-sali soveltuu 200-1450 henkilölle. Valikoimasta löytyy yli 10 erikokoista tilaa, joita voidaan käyttää monipuolisesti kokouksiin, seminaareihin, koulutustilaisuuksiin ym. Tarjolla on mm.  101-paikkainen Alvar-auditorio ja väliseinillä muunneltavia ja eri tavoilla kalustettavia kokoushuoneita.

Kulttuuritalo tarjoaa ajattoman tyylikkäät, persoonalliset ja monipuoliset puitteet kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Mikäli tarvitset apua juhlasi ohjelman suunnittelussa, autamme löytämään juuri sopivat ratkaisut tapahtumaasi.

Kulttuuritalon ravintola sijaitsee talon keskipisteessä. Tasokas ravintolamme loihtii tilaisuuteesi sopivat herkulliset tarjoilut. Olipa kyseessä sitten kokouslounas, cocktail-tilaisuus, gaala, juhlava buffet-ruokailu tai konsertin lämpiötarjoilu, selkeät tilat toimivat tilaisuudessa kuin tilaisuudessa! Juhlatarjoilut on mahdollista järjestää ravintola Ravintolassa, kokoustiloissa, Aalto-aulassa ja lämpiössä sekä Aalto-salissa. Koko talossa on täydet anniskeluoikeudet.

UUDET KOKOUSPAKETIT

Kokouspaketit uudistuivat! Kokouksiin voit valita Naturally Raw & Funky tai Pure Home Made  -teeman. Lataa esite tästä linkistä.

NATURALLY RAW & FUNKY 

Nautimme hyvästä ja terveellisestä tarjoilusta kokouksen ajan.

Tutustu NATURALLY RAW & FUNKY -paketteihin

PURE HOME MADE

Pure Home Made -kokouspaketissa nautimme itsetehtyjä ja maistuvia makupaloja.

Tutustu PURE HOME MADE -paketteihin

Olemme Hansel-sopimustoimittaja.