Kulttuuritalon kokouspalvelut 

MONIPUOLISET KOKOUSTILAT

Kulttuuritalossa on 13 erikokoista kokoustilaa ja viihtyisä lounasravintola, joka hoitaa myös kokoustarjoilut.

Osaa kokoushuoneista voidaan yhdistellä joustavasti tarpeen mukaan. Suuret aulatilat soveltuvat näyttelyn pystyttämiseen vaikkapa konferenssin yhteydessä.

Alvar Aallon luomaan interiööriin kuuluu kaikkien tunteman pääsalin Aalto-salin lisäksi tuntemattomampi helmi: intiimi sadan hengen auditorio, jonka rauhallista tunnelmaa sävyttää ikkunoista tulviva luonnonvalo.
TUTUSTU TILOIHIN


MAJOITTUVA KOKOUS

Tarjoamme nyt kokousasiakkaille myös majoittuvia kokouspaketteja. Kokous Kulttuuritalossa ja majoitus The Folks Hotel Konepajassa.
The Folks Hotel Konepaja sijaitsee vain kivenheiton päässä Kulttuuritalosta. Majoittuvan kokouksen hotelliyön hinta 1 hlö:n huoneessa alk. 80€ / yö. LATAA ESITE MAJOITUSPAKETEISTA


HERKULLISISTA TARJOILUISTA PUHTIA PÄIVÄÄN

Kulttuuritalon kokouspalvelu tarjoaa kokouspaketteihin herkullisen ja monipuolisen delipöydän, joka mahdollistaa joustavat kahvihetket kokouksen lomassa. LATAA ESITE TÄSTÄ LINKISTÄ


OHJELMAA KOKOUKSEN OHEEN

Saat kauttamme kokousten oheen monenlaista ohjelmaa samalla kun varaat meiltä kokouksen. LATAA ESITE TÄSTÄ LINKISTÄ


KOKOUKSET TURVALLISESTI

Olemme panostaneet turvallisten tapahtumien ja kokousten järjestämiseen Kulttuuritalossa.

Kulttuuritalossa on täydet edellytykset järjestää tilaisuuksia ja kokouksia turvallisesti myös pandemian aikana. Huolellinen ennakkosuunnittelu, tilajärjestelyt ja toiminnan ohjaaminen mahdollistavat turvallisten tilaisuuksien järjestämisen. Talossa järjestettävät tapahtumat toteutetaan viranomaismääräysten puitteissa ja asiakkaiden turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota.

Henkilökuntamme on ohjeistettu korona-ajan toimintaohjeilla ja huomioimme asiakkaidemme turvallisuuden jokaisella palvelualueella. Tiloja ja kosketuspintoja puhdistetaan aktiivisesti ja ilmastointia on tehostettu. Tarjoilut on pääosin annosteltu valmiiksi lautasille, kulhoihin ja laseihin. Henkilökuntamme ohjaa ja ohjeistaa yleisöä ovilla ja tapahtumatiloissa.

Meistä jokainen voi omalta osaltaan vaikuttaa turvallisuuteen huolehtimalla käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä. Pyrimme porrastamaan tapahtumien aikatauluja ja taukoja siten, ettei ruuhkia syntyisi.


ETÄKOKOUS- JA STRIIMAUSPALVELUT

Kokoustiloissamme on mahdollista järjestää etäkokouksia tai läsnäolon ja etäkokouksen yhdistäviä hybriditapahtumia. Valittavanasi on useita eri ratkaisuja tarpeittesi mukaan. Autamme sinua mielellämme toteuttamaan oman etä- tai hybridikokouksen laadukkaasti turvallisuuden huomioiden.

 

Olemme Hansel-sopimustoimittaja.