Kulttuuritalon kokouspalvelut 

Monipuoliset kokoustilat

Kulttuuritalossa on 13 erikokoista kokoustilaa ja viihtyisä lounasravintola, joka hoitaa myös kokoustarjoilut.

Osaa kokoushuoneista voidaan yhdistellä joustavasti tarpeen mukaan. Aulatilat soveltuvat näyttelyn pystyttämiseen vaikkapa konferenssin yhteydessä.

Alvar Aallon luomaan interiööriin kuuluu kaikkien tunteman pääsalin lisäksi tuntemattomampi helmi: intiimi sadan hengen auditorio, jonka rauhallista tunnelmaa sävyttää ikkunoista tulviva luonnonvalo. Aallon arkkitehtuuria puhtaimmillaan ilmentävään pyhättöön ei koskettu uudistuksessa.

TUTUSTU TILOIHIN

KOKOUKSET TURVALLISESTI

Olemme panostaneet turvallisten tapahtumien ja kokousten järjestämiseen Kulttuuritalossa ja STURE4 -kokouspalvelussa.

Kulttuuritalossa on täydet edellytykset järjestää tilaisuuksia ja kokouksia turvallisesti myös pandemian aikana. Huolellinen ennakkosuunnittelu, tilajärjestelyt ja toiminnan ohjaaminen mahdollistavat turvallisten tilaisuuksien järjestämisen. Talossa järjestettävät tapahtumat toteutetaan viranomaismääräysten puitteissa ja asiakkaiden turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota.

Henkilökuntamme on ohjeistettu korona-ajan toimintaohjeilla ja huomioimme asiakkaidemme turvallisuuden jokaisella palvelualueella. Tiloja ja kosketuspintoja puhdistetaan aktiivisesti ja ilmastointia on tehostettu. Tarjoilut on pääosin annosteltu valmiiksi lautasille, kulhoihin ja laseihin. Henkilökuntamme ohjaa ja ohjeistaa yleisöä ovilla ja tapahtumatiloissa.

Meistä jokainen voi omalta osaltaan vaikuttaa turvallisuuteen huolehtimalla käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä. Pyrimme porrastamaan tapahtumien aikatauluja ja taukoja siten, ettei ruuhkia syntyisi.

ETÄKOKOUS- JA STRIIMAUSPALVELUT

Kokoustiloissamme on mahdollista järjestää etäkokouksia tai läsnäolon ja etäkokouksen yhdistäviä hybriditapahtumia. Valittavanasi on useita eri ratkaisuja tarpeittesi mukaan. Autamme sinua mielellämme toteuttamaan oman etä- tai hybridikokouksen laadukkaasti turvallisuuden huomioiden.

DELIPÖYTÄ KUTSUU

STURE4 kokouspalvelu Kulttuuritalossa tarjoaa kokouspaketteihin herkullisen ja monipuolisen delipöydän, joka mahdollistaa joustavat kahvihetket kokouksen lomassa. LATAA ESITE TÄSTÄ LINKISTÄ

OHJELMAA KOKOUKSEN OHEEN

Saat kauttamme kokousten oheen monenlaista ohjelmaa samalla kun varaat meiltä kokouksen. LATAA ESITE TÄSTÄ LINKISTÄ

Olemme Hansel-sopimustoimittaja.