Anna laulu lahjaksi – Radio Suomen joulukonsertti

La 15.12.2018 klo 19:00

Lisätietoa Lipunmyynti konserttiin alkaa maanantaina 10. syyskuuta klo 9. Katsojia pyydetään saapumaan paikoilleen 18:30 mennessä, sillä konsertti taltioidaan.
Alkaa 19:00
Loppuu 22:00
Ovet 17:30
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Sony Music ja YLE
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Anna laulu lahjaksi – Radio Suomen joulukonsertti

Vuoden sydämellisin konsertti: Anna laulu lahjaksi muuttaa koskettavimmat ja kiinnostavimmat tarinat uusiksi joululauluiksi.

Radio Suomi keräsi kuuntelijoiltaan tarinoita viime jouluna ja nyt tarinat saavat uuden muodon Suomen huippumuusikoiden käsittelyssä. Mikko Kuustonen, Janna, Redrama, Arja Koriseva, Hector, Leo, Aleksanteri Hakaniemi, Nomi, Jonsu, Samae Koskinen, Pihlaja ja Ollie esittävät tuoreet joululaulunsa konsertissa Helsingin Kulttuuritalolla 15.12. Anna Laulu Lahjaksi – Radio Suomen joulukonsertti myös taltioidaan ja Yle TV1 esittää sen joulupäivänä 2018. Liput konserttiin tulevat myyntiin maanantaina 10. syyskuuta Ticketmasterissa.

Anna Laulu Lahjaksi on Sony Musicin ja Ylen yhteistyö, joka uudistaa kotimaista joululauluperinnettä ja tarjoaa henkilökohtaisia ja koskettavia elämyksiä. Koskettava kirje sotarintamalta ja piristys rakkaan siskon arkeen – muun muassa näihin tarinoihin liittyvät henkilöt saavat tänä jouluna lahjaksi laulun. Radiokuuntelijoiden tarinat kertovat läheisten merkityksestä, siitä miten ihminen löytää itsestään voimaa rankoissakin olosuhteissa ja siitä, kuinka tärkeää on itsestäänselvyyksien kyseenalaistaminen. Vaikuttavan, paikan päällä koettavan, sekä televisioitavan konserttielämyksen lisäksi kappaleet julkaistaan myös levynä sekä musiikkipalveluissa. Anna laulu lahjaksi -levy julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Konsertti kuullaan suorana Yle Radio Suomessa 15.12. klo 19.00 ja nähdään jouluna Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa. Konsertin Kapellimestarina toimii Lasse Piirainen ja juontajana Olga Ketonen. Laulujen tekoprosessia ja artistien valmistautumista konserttiin seurataan Yle Radio Suomen torstai-illoissa 6.9. alkaen Olga Ketosen juontamassa Radio Suomen ilta -ohjelmassa syksyn ajan.

Anna laulu lahjaksi – Radio Suomen joulukonsertti
Mikko Kuustonen, Janna, Redrama, Arja Koriseva, Hector, Leo, Aleksanteri Hakaniemi, Nomi, Jonsu, Samae Koskinen, Pihlaja ja Ollie

Kulttuuritalo, Helsinki
15.12. klo 19:00
Ovet klo 17:30
Konsertissa on väliaika.
Katsojia pyydetään saapumaan paikoilleen 18:30 mennessä, sillä konsertti taltioidaan.

Liput:
Palvelumaksuineen alkaen 45 euroa Ticketmasterista.
Lipunmyynti konserttiin alkaa maanantaina 10. syyskuuta klo 9.

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa.

  HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä.

  Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.