Ara Malikian (ES)– Le Petit Garage Tour

ke 24.11.2021 klo 19:00

Liput Alk. 52€
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Aftersunset Entertainment
Ikäraja S
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Viuluvirtuoosi Ara Malikianin show’ssa on raakaa voimaa – kiertue tulee Helsinkiin

Show, joka räjäyttää käsityksesi viulukonsertista! Ara Malikianin rouhean energinen Le Petit Garage Tour tulee tänä syksynä ensimmäistä kertaa Suomeen.

Tällaisena et ole ennen klassista konserttia kokenut! Ara Malikian lukeutuu heittämällä 2000-luvun kirkkaimpien viulistien joukkoon. Armenialaistaustainen espanjalaisviulisti räväyttää klassikoihin rosoa ja yllättää tunnettujen pop- ja rock-biisien väkevillä versioilla.

Ara Malikianin Le Petit Garage Tour nähdään marraskuussa vihdoin myös Suomessa, Helsingin Kulttuuritalolla. Show’ssa klassinen kohtaa hevin, popin, argentiinalaisen tangon, flamencon sekä itä-eurooppalaisen ja Lähi-idän musiikin. Show pitää intensiivisesti otteessaan ja nostattaa tunnelatauksen, joka ei heti unohdu.

Uskomaton soittotaito, intohimo eurooppalaisiin musiikkikulttuureihin ja raaka mystiikan tuntu on tyrmäävä yhdistelmä, joka pitää itse kokea.

Vahva persoonallinen tyyli
Virtuoosimainen viulisti Ara Malikian on häkellyttänyt konserttilavoilla yli 40 maassa, jokaisessa maanosassa. Miehelle on ropissut eri maista lukuisia musiikkialan palkintoja.

Malikianilta taittuvat historian suuret viuluteokset ja tämän päivän tunnettujen säveltäjien, kuten Franco Donatonin, Malcom Lipkinin ja Ladislav Kupkovicin uutuudet. Hän on soittanut klassisen maailman ykköspaikoilla, kuten Tokion, Madridin ja Toulousen sinfoniaorkestereissa. Malikian on yksi harvoista nykyviulisteista, jotka ovat esiintyneet myös sooloviulistina ilman orkesteria.

Armenialaiset sukujuuret ja laaja musiikillinen taituruus ovat muovanneet Ara Malikianin vahvan persoonallisen tyylin. Show’n taitava esiintyjäkaarti ja palava tunnelma tekevät elämyksestä ainutkertaisen. Älä jätä tätä väliin, osta lippusi nyt!

Ara Malikian – Le Petit Garage Tour
Ke 24.11.2021 Helsingin Kulttuuritalolla klo 19.00

Konsertin kesto n. 2h väliaikoineen
Ikärajaton

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.