SIIRTYY: Cage 51

La 12.9.2020 klo 18:00

Alkaa 18:00
Loppuu 22:30
Ovet 17:00
Järjestäjä MMA Finland Oy
Osta liput (Cage.fi) Tilaa tarjoilu

CAGE 51- TAPAHTUMA SIIRTYY SYYSKUULLE

Hallituksen ja Aluehallintaviraston Corona-virukseen liittyvän yleisötapahtumat kieltävän linjauksen vuoksi joudumme siirtämään alunperin lauantaina 25.4.2020 järjestettäväksi suunnitellun CAGE 51-tapahtuman. Tapahtuma tullaan järjestämään 12.9.2020, samassa paikassa, Helsingin Kulttuuritalolla. Ainoa asia mikä tapahtumaan liittyen muuttuu, on päivämäärä. Ottelukortille voi tulla muutoksia, niin kuin aina, mutta pääasiassa ottelukortti pyritään pitämään alkuperäisen mukaisena, mikäli kiinnitetyt ottelijat eivät ole esimerkiksi harjoittelussa syntyneiden loukkaantumisen johdosta estyneitä ottelemaan syyskuussa.

KATSOMOLIPUT

Jo ostetut CAGE 51-katsomoliput kelpaavat päivämäärän muutoksesta huolimatta. Lippuja ei siis tarvitse vaihtaa, vaan jo hankitut CAGE 51-liput voi käyttää 12.9 Kulttuuritalolla. Niitä lipun hankkineita ketkä haluavat palauttaa jo hankkimansa liput, pyydämme olemaan yhteydessä 27.3 mennessä (2 viikon aikana tästä julkaisusta) suoraan Ticketmasteriin rahojen palauttamisen järjestämiseksi.

Ticketmasterin yhteystiedot: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi

VIP-LIPUT

VIP-liput hankkineiden kanssa toimimme samoin kuin katsomolipun hankkineiden kanssa: Jo hankittuja lippuja ei tarvitse vaihtaa, ne käyvät myös 12.9. Niitä VIP-liput hankkineita ketkä haluavat palauttaa VIP-liput, pyydämme ottamaan yhteyttä rahojen palauttamisen järjestämiseksi sähköpostitse 27.3 mennessä osoitteella: cage (at) mmafinland.fi

TOIVOMME KAIKILTA VASTUULLISUUTTA JA VIRANOMAISOHJEISTUSTEN NOUDATTAMISTA EPIDEMIAN KUKISTAMISEKSI JA RISKIRYHMIIN KUULUVIEN KANSSAIHMISTEN SUOJELEMISEKSI.

 

CAGE 51 HELSINKI 25.4.2020
Leader of Mixed Martial Arts (MMA) in North-Europe

Pohjois-Euroopan johtava ammattilaisvapaaottelutapahtuma
Kulttuuritalo, Helsinki

Ovet auki klo 17:00, showtime klo 18.

CAGE jatkaa huippuvapaaottelun suunnannäyttäjänä Kulttuuritalon arvokkaissa puitteissa. Tule kokemaan jännittävin huippu-urheiluelämys!

LIPUT, OTTELUKORTTI & INFO –> www.cage.fi

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

WWW.CAGE.FI
FACEBOOK: bit.ly/CAGEFB
TWITTER: @CAGEMMAFinland
INSTAGRAM: cagemmafin
YOUTUBE: bit.ly/CAGEYOUTUBE

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.