Eläkeläiset ry 60 vuotta

Ke 4.12.2019 klo 10:00

Liput 15€
Alkaa 10:00
Järjestäjä Eläkeläiset ry
Osta liput (Eläkeläiset ry) Tilaa tarjoilu

Eläkeläiset ry:n 60-vuotisjuhlavuoden pääjuhla järjestetään Kulttuuritalolla Helsingissä 4.12.2019.

Tässä tietoja siitä, miten juhlaan pääsee mukaan.

Kullekin aluejärjestölle on jaettu osallistujakiintiö juhlatapahtumaan: Helsinki 200, Uusimaa 150, Etelä-Häme 100, Kaakkois-Suomi 50, Savo 100, Pohjois-Karjala 50, Kainuu 50, Lappi 100, Jokilaaksot 100, Pirkanmaa 100, Satakunta 100, Varsinais-Suomi 100, Keski-Suomi 100, Pohjanmaa 100. Kiintiöissä ovat mukana myös ohjelmien esittäjät.

Paikallisyhdistysten kiintiöistä/paikoista sovitaan aluetoimikunnassa. Paikallisyhdistys tekee oman varauksensa aluejärjestölle. Aluejärjestö välittää paikkatilaukset Eläkeläiset ry:lle. Varauksen pohjalta Eläkeläiset ry lähettää laskun paikallisyhdistykselle. Osallistumisrannekkeen hinta on 15€/henkilö. Se sisältää sisäänpääsyn Kulttuuritalolle, kaiken siellä tarjottavan ohjelman sekä tapaturmavakuutuksen.

Kulttuuritalolla voi myös ruokailla. Ruokailut tilataan ennakkoon. Hinnoista ja varaamisesta tiedotetaan tarkemmin elokuussa. Kulttuuritalolla on lisäksi mahdollisuus kahvitteluun ja välipalojen nauttimiseen koko päivän.

Jos siis haluat tulla Kulttuuritalolle juhlapäivän viettoon, kerro siitä omassa yhdistyksessäsi puheenjohtajalle!

 

Kulttuuritalon juhlatapahtuman ohjelmasisältöjä:

Ovet avataan klo 10.00
Tanssikonsertti klo 11.00-12.30 juhlasalissa
Musiikki- ja muita esityksiä aulatiloissa koko päivän
Mahdollisuus ruokailuun ja kahvitteluun ravintolassa ja kahvioissa
Ikääntymispoliittinen luento/keskustelutilaisuus Alvar-auditoriossa
Näytteilleasettajia kokousiivessä
Ristipistoja sivistyneesti -näyttely ja Eläkeläiset ry 60 vuotta -näyttely
Eläkeläiset ry 60 vuotta -juhla klo 15.30 Aalto-salissa

Olet lämpimästi tervetullut!

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.