Gojira (FRA) – SIIRTYY JÄÄHALLIIN

Ma 17.1.2022 klo

Liput Alk. 42,50 sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation Finland
Ikäraja S
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

GOJIRAN KONSERTTI SIIRTYY JÄÄHALLIN BLACK BOXIIN

Suuren kysynnän vuoksi Gojiran Helsingin konsertti 17. tammikuuta 2022, siirtyy Helsingin Kulttuuritalolta Jäähallin Black Boxiin. Jo ostetut permantoliput käyvät sellaisenaan uuteen tapahtumapaikkaan, lippuja ei tarvitse vaihtaa.
Lisätiedot osoitteesta livenation.fi: https://bit.ly/3hu6l5M

KONSERTTI:
Gojira (FRA)
+ supports: Alien Weaponry ja Employed to Serve
Ma 17.1.2022 Black Box, Helsingin Jäähalli
Ovet klo 18

GOJIRA CONCERT RE-LOCATED TO ICE HALL BLACK BOX

Due to high demand, Gojira’s Helsinki concert January 17th 2022, has been moved from House of Culture to Black Box in Helsinki Ice Hall. Already purchased standing tickets are valid for the new venue, tickets do not need to be exchanged.

For more information, please visit livenation.fi: https://bit.ly/3hu6l5M

CONCERT:
Gojira (FRA)
+ supports: Alien Weaponry ja Employed to Serve
Mon 17.1.2022 Black Box, Helsinki Ice Hall
Doors at 6PM


GOJIRA HELSINGIN KULTTUURITALOLLE TAMMIKUUSSA

Metallibändi Gojira palaa alkuvuodesta Suomeen. Ranskalaisyhtyettä kuullaan Helsingin Kulttuuritalolla 17. tammikuuta. Keikan lipunmyynti käynnistyy maanantaina 5. heinäkuuta Lippupisteessä.

Gojirasta on kehkeytynyt yksi seuratuimmista metallibändeistä. Yhtyeen musiikissa kuullaan vaikutteita muun muassa death metallista, thrash metallista, groove metallista ja progressiivisesta metallista. Gojira julkaisi seitsemännen albuminsa ”Fortitude” huhtikuussa 2021. Kriitikoiden kehuma albumi sai menestystä niin Billboardin listoilla kuin Euroopassakin.

Illan lämppärinä nähdään Tuskassakin nähty uusiseelantilainen thrash metal-trio Alien Weaponry. Revolver Magazine on kehunut Alien Weaponrya “yhdeksi maailman mielenkiintoisimmista nuorista metal-yhtyeistä tällä hetkellä”. Kulttuuritalolla ensimmäisenä lavalle nousee brittibändi Employed to Serve.

KEIKKA:
Gojira (FRA)
+ supports: Alien Weaponry ja Employed to Serve
17.1.2022 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 18

LIPUT:
Myyntiin ma 5.7.2021 klo 12
Palvelumaksuineen alkaen 42,5 euroa Lippupisteestä
My Live Nation -ennakkomyynti pe 2.7. klo 10 – la 3.7. klo 10
Rekisteröidy osoitteessa livenation.fi/register

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.