Ian Anderson Presents Jethro Tull

Ti 14.11.2023 klo 19:00

Liput Alk. 69,90€ sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä www.rh-entertainment.fi
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Ian Andersonin johtama Jethro Tull –yhtye uudelle kiertueelle Suomeen 2023!

Ian Andersonin johtaman Jethro Tull –yhtyeen kolmen konsertin kiertue lähes loppuunmyydyissä saleissa Tampereella, Helsingissä ja Turussa huhtikuussa 2022 oli valtaisa menestys. Vastaanotto jokaisella konserttipaikkakunnalla oli poikkeuksellisen lämmin. Tyytyväisiä Suomen vierailuunsa olivat myös yhtyeen jäsenet. Ei ihme, että Suomen vierailunsa aikana Ian Anderson vahvisti uuden kiertueen Suomessa marraskuussa 2023. Kyseinen kiertue toteutetaan nimellä Ian Anderson Presents Jethro Tull. ”Yes, we are happy to announce that we’ll be back in Finland in Autumn 2023,” Ian Anderson sanoi iloisena.

Moni tietysti kysyy, mitä eroa on Jethro Tull –konsertilla ja Ian Anderson Presents Jethro Tull –konsertilla.

Silloin, jos kaikki konsertissa kuultavat biisit on alun perin julkaistu Jethro Tull –nimellä, niin kysymyksessä on Jethro Tull –konsertti. Mutta siinä tapauksessa, että konsertti sisältää perinteisen Jethro Tull –repertuaarin lisäksi myös sellaisia biisejä, jotka olen julkaissut sooloalbumeillani, niin kysymyksessä on hyvin todennäköisesti Ian Anderson Presents Jethro Tull –konsertti,” 74-vuotias Anderson kertoo.

Jethro Tull on vuodesta 1968 alkaen julkaissut 22 studioalbumia, 7 live-albumia ja 5 kokoelma-albumia. Soolona Ian Andersonilta on vuoden 1983 jälkeen ilmestynyt 7 albumia. Ohjelmiston suhteen valinnanvaraa siis riittää! Viimeisimmissä Ian Anderson Presents Jethro Tull –konserteissa ohjelmisto on perustunut Tullin alkuaikojen progressiiviseen rockiin – The Prog Years – eli konserteissa on kuultu musiikkia sellaisilta albumeilta kuin ”Stand Up”, ”Benefit”, ”Aqualung”, ”Thick As A Brick” ja ”Passion Play”.

Kesto noin 2 tuntia. Eikä väliaikaa eikä ikärajaa.

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.