JIMMY CARR – Terribly Funny

La 15.10.2022 klo 22:00

Liput Alk. 46€ (sis. käsittelykulun)
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 22:00
Ovet 21:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä CHAMBERS TOURING LTD AND STAND UP CLUB FINLAND
Ikäraja K-18
Väliaika Tapahtumassa ei ole väliaikaa
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

CHAMBERS TOURING LTD AND STAND UP CLUB FINLAND PRESENTS:

JIMMY CARR – Terribly Funny

Täysin uusi Terrible Funny esitys pitää sisällään vitsejä kaikenlaisista kauheista asioista. Asioista jotka ovat voineet koskettaa sinua, kavereita tai ihmisiä joita rakastat. Mutta ne ovat vain vitsejä – ne eivät ole oikeita pahoja asioita. Vitsit ovat kuin pieniä valheita. Valtavan hauskoja, leikkimielisiä juttuja jotka kieli muodostaa. Jimmy tulee kertomaan vitsejä paikalla olevalle maksavalle yleisölle joka koostuu aikuisista ja jotka hyvin tietävät mitä on luvassa. Esityksen ainoa tarkoitus on saada ihmiset nauramaan, eikä mitään sen syvällisempää. Poliittisesti korrekti stand up -show on vähän sama kuin olisi rodeo show jossa pääosassa olisi turvallisuus ja terveys. Nyt sinua on varoitettu, voit alkaa nauttimaan showsta ja nauraa.

Jimmy Carr on ollut koomikko yli 15 vuotta. Hän on tehnyt 10 loppuunmyytyä kiertuetta, tehden yli 2500 showta yli kahdella ja puolelle miljoonalle ihmiselle. Hän on voittanut British Comedy Awardin kategoriassa paras live stand up -kiertue. Jimmy on ollut ehdolla Perrier Awardeissa ja 2016 hän oli ensimmäinen Britannialainen koomikko joka sai oman stan up -specialinsa USA:n Netflixiin.

Terrible Funny contains jokes about all kinds of terrible things. Terrible things that might have affected you or people you know and love. But they’re just jokes – they are not the terrible things. Jokes are little lies. Nothing more than wonderful, funny, joyful tricks, constructed from language. Jimmy will be telling jokes to an adult paying audience who’ve got a good idea what’s in store. And there’s no point to the show, save for to make the audience laugh. Having political correctness at a comedy show is like having health and safety at a rodeo. Now you’ve been warned, enjoy the laughs.

Jimmy Carr has been a comedian for over a decade and a half. He’s performed 10 sell-out tours, playing over 2,500 shows to more than 2 and a half million people. He’s won the British Comedy Award for ‘Best Live Stand-Up Tour’, been nominated for the Perrier Award and in 2016 became the first UK comedian to record a special for US streaming behemoth Netflix.

His television credits include 20 series as host of panel show 8 Out Of 10 Cats, 16 series of spin-off 8 Out Of 10 Cats Does Countdown and 10 years presenting Channel 4’s Big Fat Quiz Of The Year. He has also hosted three series of Roast Battle on Comedy Central UK.

“A comedy hero for our times” – The Guardian
“Jimmy Carr is a world-class comedian” – The Independent

JIMMY CARR – Terribly Funny
15.10.2022 klo 22:00 Kulttuuritalo, Helsinki.
Esityksen kesto n. 90 min. Esityksessä ei ole väliaikaa.
Liput 46€

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.