Kaleo (IS): Fight of Flight Tour

Ke 29.6.2022 klo

Liput Alk. 28 € sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Ovet 19:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation Finland
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

KALEO SAAPUU HELSINKIIN KESÄKUUSSA 2022

Maailmanlaajuiseksi ilmiöksi noussut islantilaisyhtye KALEO tuo Fight or Flight -kiertueensa Helsinkiin vuonna 2022. Yhtye esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla keskiviikkona 29. kesäkuuta. Lipunmyynti keikalle käynnistyy keskiviikkona 23. kesäkuuta klo 9 Lippupisteessä.

KALEO on viisihenkinen islantilainen indie rock -bändi, joka yhdistelee musiikissaan folkia sekä bluesia. Vuonna 2016 julkaistun, kultaa myyneen läpimurtoalbuminsa ”A/B” jälkeen KALEO on vienyt musiikkiansa ympäri maailmaa nokkamies/lauluntekijä JJ Julius Sonin johdolla. Albumi sisälsi kolme hittisingleä: GRAMMY-ehdokkaan ”No Good”, kultaa myyneen ”All The Pretty Girls” sekä listamenestystä niittäneen ja tuplaplatinaa myyneen ”Way Down We Go”, joka on kuultu useissa televisio-ohjelmissa Greyn Anatomiasta Riverdaleen.

Miljoonia globaaleja striimauksia, 39 kansainvälistä kunniamainintaa sekä lukemattomat loppuunmyydyt keikat, ulottuen Lontoosta Moskovaan, ovat tehneet KALEOsta maailmanlaajuisen ilmiön. Sähköisistä live-esityksistään tunnettu bändi myi loppuun ensimmäisen Yhdysvaltain-kiertueensa ja erottui edukseen Coachellassa, Lollapaloozassa ja Bonnaroolla. KALEOn toinen ”Surface Sounds” -albumi julkaistiin 23. huhtikuuta 2021. Odotettu albumi sisältää hitit ”I Want More” ja ”Break My Baby” sekä ”Alter Ego”, ”Backbone”, ”Skinny” ja ”Hey Gringo”.

Illan lämmittelee Lontoosta ponnistava vaihtoehtorockbändi Belle Mt. Yhtye hurmasi debyyttisinglellään ”Hollow”, jonka akustisena julkaistua versiota on striimattu Spotifyssa jo yli 30 miljoonaa kertaa.

KALEO (IS): Fight of Flight Tour
Support: Belle Mt.
Ke 29.6.2022 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 19

LIPUT:
Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 23.6.2021 klo 9 Lippupisteessä
Palvelumaksuineen alkaen 28 €

My Live Nation -ennakkomyynti ti 22.6. klo 12 – ke 23.6. klo 8. Rekisteröidy osoitteessa: https://www.livenation.fi/register

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.