SIIRTYY: Karina – levynjulkaisukonsertti

Pe 20.3.2020 klo 20:00

Liput Ennakko alk. 25 €, ovelta 30 €
Alkaa 20:00
Loppuu 22:00
Ovet 19:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä All Day Agency & Sunborn Live
Ikäraja S
Osta liput (Tiketti) Tilaa tarjoilu

Karinan levyjulkkarit siirtyvät vallitsevan tilanteen vuoksi syksylle. Uusi päivämäärä on torstai 3.9.2020. Jo ostetut liput käyvät konserttiin sellaisenaan. Liput voi myös palauttaa Tikettiin.

Karina soittaa kuitenkin julkaisukonsertin Kultsalla tyhjälle salille nyt perjantaina 20.3. HS – Helsingin Sanomat streamaa konsertin livenä alkaen klo 20:00.

KARINA JUHLII LEVYJULKKAREITAAN KULTTUURITALOLLA MAALISKUUSSA

Ylistetty dream pop -duo Karina konsertoi Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 20.3.2020. Yhtyeen tähänastisen uran suurin konsertti juhlistaa alkuvuodesta ilmestyvää toista studioalbumia. Konsertin liput tulevat myyntiin Tiketissä keskiviikkona 6.11.2019 klo 9:00.

Vielä nimeämätön albumi on äänitetty vuoden mittaan Berliinissä yhteistyössä tuottaja Jonas Verwijnenin (mm. Liima, Joensuu1685) kanssa. Ensimmäinen single ”En oo tän enempää” julkaistiin Pohjoismaissa lokakuun alussa ja muualla maailmassa perjantaina 1.11.

Karin Mäkirannan ja Helmi Tikkasen muodostama Karina on kivunnut lyhyessä ajassa kotimaisen indiekentän kärkeen. Maaliskuussa 2018 julkaistua debyyttialbumia Karina kuvailtiin Helsingin Sanomien 5 tähden arviossa ”yhdeksi hienoimmista kotimaisista esikoisista vuosikausiin”, minkä lisäksi se oli tänä keväänä ehdolla Pohjoismaiden merkittävimmän musiikkipalkinnon Nordic Music Prizen saajaksi (voiton vei Robyn). Syyskuun alussa julkaistiin elokuvantekijä Catarina Neves Riccin Portugalissa kuvaama musiikkivideo debyyttialbumin kappaleeseen ”Täällä sinua juhlitaan”.

Debyyttialbumi vei yhtyeen pitkän Suomenkiertueen lisäksi ensimmäistä kertaa ulkomaille. Viron, Norjan ja Iso-Britannian konserttien lisäksi Karina nähtiin Luxemburgissa amerikkalaisen indiejätti Beirutin lämmittelijänä bändin itsensä kutsumana.

Karina soitti vuoden viimeisen konserttinsa Helsingin Huvila-teltassa elokuun lopussa. Helsingin Sanomat ylisti konserttia laajassa arviossaan: ”Harvalla verrattain uudella ja nuorella yhtyeellä on taitoa ja uskallusta vangita Huvilateltan hieman pönäkkä ilmapiiri yhtä rohkean omaleimaisin keinoin, yhtä suvereenisti ja onnistuneesti. –Veikkaisin, että näytteiden perusteella kakkosalbumista saattaa muodostua esikoista kiinnostavampi.”

Karina (levyjulkkarit)
Helsinki, Kulttuuritalo
20.3.2020

Liput ennakkoon Tiketistä alk. 25 €. Ovelta 30 € mikäli jäljellä.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput tähän tapahtumaan myy Tiketti.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä ja yleisimmillä maksukorteilla.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.