SIIRTYY: Pink Martini featuring China Forbes (USA)

La 7.11.2020 klo 19:00

Liput Alk. 59 € sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Aftersunset Oy
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Tapahtumajärjestäjä on joutunut siirtämään tapahtuman: Pink Martini featuring China Forbes (USA)
Uusi tapahtumapäivä on 9.6.2021

Tapahtumajärjestäjä tiedottaa:
”Pink Martinin tulevan syksyn Euroopan kiertue siirtyy valitettavasti ensi vuoteen koronavirustilanteen vuoksi. Tästä johtuen myös marraskuinen konsertti Helsingin Kulttuuritalolla siirtyy. Konsertin uusi päivämäärä on keskiviikko 9. kesäkuuta 2021. Jo hankitut liput kelpaavat sellaisenaan myös tulevaan konserttiin. Mikäli uusi päivämäärä ei teille käy, liput voi palauttaa 7.11.2020 mennessä. Ticketmaster hoitaa lippujen palautukset. Pahoittelemme tapahtuman siirrosta aiheutuvaa haittaa! ”

Pyydämme pitämään ostetut liput tallessa. Liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.
Mikäli uusi ajankohta ei sovi sinulle, lipunhinta palautetaan tapahtumajärjestäjän tai Ticketmasterin toimesta lipunostajalle.
Pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten 7.11.2020 mennessä.

Palautuslomake suomeksi: https://1u.fi/8tlYV
Palautuslomake englanniksi: https://1u.fi/qEfVl

Useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi palautusten käsittelymme on ruuhkautunut. Tästä johtuen palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 90 päivää.

LIPPUJEN PALAUTUSOHJE:

 • Mikäli olet ostanut liput Ticketmasterin verkkokaupasta käyttäen luottokorttia, PayPal-tiliä tai Klarna-maksutapaa, palautetaan lipun hinta käyttämällesi maksutavalle.
 • Mikäli liput on maksettu verkkopankin kautta, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta pyydämme täyttämään lomakkeelle tilinumeron lippujen hinnan palautusta varten.

Palautus koskee aina koko tilausta ja kaikkia tilauksen lippuja.
Tilaisuuden siirtyessä palautetaan vain lipun hinta, palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua.
Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle.

Huomioithan, että tämän poikkeuksellisen tilanteen johdosta asiakaspalvelumme on erittäin ruuhkautunut. Suosittelemme seuraamaan verkkosivuiltamme ajankohtaisia tietoja peruuntuneista ja siirtyneistä tapahtumista www.ticketmaster.fi/tapahtumat.

Mikäli sinulla on kysyttävää, löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin täältä: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi.

Tapahtumajärjestäjä ja Ticketmaster Suomi pahoittelevat tästä aiheutuvaa harmia.

—-

Sensaatiomainen kevyen musiikin ilmiö Pink Martini tulee Suomeen

Maailmalla hehkutettu, tyylilajeja yhdistelevä Pink Martini nyt ensimmäistä kertaa Suomessa! Tule kokemaan huipputyylikkään livebändin kansainvälisesti ylistetty show.

Menneen maailman glamouria tihkuva kevyen musiikin yhtye Pink Martini ihastuttaa yleisöjä ympäri maailman. Genrejä suvereenisti yhdistelevä bändi ottaa ainutlaatuisella tavalla haltuun jazzin, popin ja klassisen musiikin parhaat palat. Leikkisät sovitukset uppoavat yleisöön kuin häkä. Marraskuussa voit kokea keikan uskomattoman ilmapiirin Helsingin Kulttuuritalolla.

Yhtyeen perustaja, johtohahmo ja pianisti Thomas Lauderdale on saanut ympärilleen 11 hengen taitavan ensemblen monine soittimineen. Kappaleet tulkitsee Pink Martinin luottosolisti, vahvaääninen China Forbes. Parin viimeisen vuosikymmenen aikana kriitikot ovatkin kehuneet Pink Martinia yhdeksi maailman tyylikkäimmistä liveyhyeistä.

Viihdyttävä paketti uusia ja vanhoja rytmejä

Pink Martini debytoi Cannesin elokuvajuhlilla vuonna 1997. Sittemmin yhtye on noussut kansainväliseksi sensaatioksi, joka yhdistää rohkeasti vanhan kunnon glamourin ja modernin kevyen musiikin, kymmenillä eri kielillä. Bändi on valloittanut yleisöjä maailman eturivin lavoilla, kuten Sydneyn oopperatalossa, Los Angelesin filharmonisessa, The Kennedy Centerissä ja Royal Albert Hallissa.

Useita omia levyjä julkaissut Pink Martini tulkitsee rakastettuja klassikkoja ja täydentää illan tunnelmaa omilla mukaansatempaavilla kappaleillaan. Show pulppuaa voimakkaita rytmejä, kuumia latinosäveliä, kabareeta, loungea, herkkiä balladeja ja fiilisteleviä sooloja. Koet 1940–50-lukujen elokuvamusiikin, maailmanmusiikin ja lukuisat tyylilajit ennennäkemättömän viihdyttävässä paketissa.

Tunnelma on koettava itse. Osta lippusi nyt!

Pink Martini featuring China Forbes (USA)
La 7.11. 2020 klo. 19.00 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo. 18.00

Liput myyntiin ma 30.3. klo. 9.00. Palvelumaksuineen alkaen 59 euroa / lippu Ticketmasterista

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.