Queen Extravaganza

Su 2.4.2023 klo 21:00

Liput Alk 38,50 € sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 21:00
Ovet 19:00
Järjestäjä Live Nation
Ikäraja S/K-18
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Rockyhtye Queenin rumpali Roger Taylorin sekä kitaristi Brian Mayn tuottama Queen Extravaganza saapuu Suomeen huhtikuussa 2023. Queenin virallinen tribuuttishow on ollut valtaisa menestys mm. Britanniassa ja Pohjois-Amerikassa. Queenin 50-vuotista taivalta juhlistava show nähdään Helsingin Kulttuuritalolla sunnuntaina 4. huhtikuuta 2023. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uudelle päivämäärälle.

Queen Extravaganza on näyttävä showkiertue, jonka tarkoitus on saattaa legendaarisen Queen-yhtyeen musiikki ja konserttielämys laajojen fanijoukkojen ulottuville. Kaksi Queenin alkuperäisjäsentä ja säveltäjää – rumpali Roger Taylor ja kitaristi Brian May – ovat taustavoimat Queen Extravaganzan takana. Taylor ja May vastaavat henkilökohtaisesti show’n tuottamisesta. Yhdessä he ovat luoneet täydellisen Queen-konserttikokemuksen, joka taitavien muusikoiden tulkitsemana maagisena kiertueversiona tekee oikeutta yhtyeen musiikkiperinnölle.

Roger Taylor ja Brian May valitsivat Queen Extravaganzan muusikot hakuprosessissa, joka huipentui valitun ryhmän televisioesiintymiseen American Idolsissa 2012. Lahjakkaat muusikot soittavat musiikkia täydellisesti. ”Olen uskomattoman ylpeä näistä tyypeistä, ja tästä tulee nostalginen ja upea ilta kaikille mukana oleville.” Roger Taylor sanoo.

90 minuutin show’ssa esitetään yli 20 Queen-klassikkoa, jotka on kerätty bändin suurimmista hiteistä: “Bohemian Rhapsody”, “Another One Bites the Dust”, “Crazy Little Thing Called Love”, “Under Pressure”, “We Will Rock You”, ”We are the Champions”, “A Kind of Magic”, “Radio Ga Ga”, “Somebody to Love” ja “Killer Queen” sekä muut fanien suosikit. ”Se on oma virallinen tribuuttibändimme”, Taylor jatkaa.

QUEEN EXTRAVAGANZA
Su 2.4.2023 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 19, ikäraja S/K-18

LIPUT:
Liput palvelumaksuineen alkaen 38,50 / 49,50 € Lippupisteestä

 

QUEEN EXTRAVAGANZA -TAPAHTUMA SIIRTYY VUOTEEN 2023
Queen Extravaganzan keväälle 2022 suunniteltu keikka on siirtynyt vuodelle 2023. Helsingin Kulttuuritalon konsertin uusi ajankohta on 2. huhtikuuta 2023. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uudelle päivämäärälle.

Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Lippupiste) 9.5.2022 mennessä. Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi: https://bit.ly/3sCsJ2k

Queen Extravaganza ja Live Nation Finland pahoittelevat siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ:
Queen Extravaganza
Su 2.4.2023 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 19

QUEEN EXTRAVAGANZA RE-SCHEDULED TO 2023

The Queen Extravaganza concert planned for Spring 2022 has been postponed to 2023. The new date is April 2nd, 2023 at the House Of Culture in Helsinki. Already purchased tickets are valid for the new date.

If the new event date is not suitable, tickets can be returned to their point of purchase (Lippupiste) by May 9th, 2022. For more information about the re-scheduling and other related instructions, please visit livenation.fi: https://bit.ly/3sFDXU2

Queen Extravaganza and Live Nation Finland apologize for any inconvenience caused by the postponement.

NEW DATE:
Queen Extravaganza
Sun 2.4.2023 House Of Culture, Helsinki
Doors at 7PM
 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.