Rhythm Of The Dance – siirtyy Hyvinkääsaliin

To 14.10.2021 klo 19:00

Liput Alk. 49,50€ sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä RH-Entertainment
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Rhythm of the Dance –tanssiesitys siirretään Hyvinkääsaliin, Hyvinkäälle. Päivämäärä pysyy samana.

RHYTHM OF THE DANCE
Tampere, Tampere-talo, keskiviikko 13.10.2021
Hyvinkää, Hyvinkääsali, torstai 14.10.2021

Aikatauluihin liittyvien logististen ongelmien takia Kulttuuritalolla, Helsingissä torstaina 14. lokakuuta 2021 järjestettäväksi suunniteltu Rhythm of the Dance –tanssiesitys siirretään Hyvinkääsaliin, Hyvinkäälle.

Rhythm of the Dance nähdään Hyvinkääsalissa torstaina 14.10.2021.

Rhythm of the Dance –tanssiesityksen on kuluneitten kahdenkymmenenkahden vuoden aikana nähnyt jo noin 7,5 miljoonaa katsojaa yli viidessäkymmenessä eri maassa ympäri maailmaa.

Vuonna 1999 ensiesityksensä saanut Rhythm of The Dance on yksi maailman suosituimmista irlantilaista tanssia ja musiikkia yhdistelevistä esityksistä.

Rhythm of the Dance –tanssijaryhmän toinen esiintyminen Suomessa nähdään Tampere-talossa keskiviikkona 13.10.2021.

Rhythm of the Dance on tuottaja Kieran Cavanaghin suunnittelema ja toteuttama huikea tanssiesitys, joka vie katsojat irlantilaisten tanssijoiden, muusikoiden ja laulajien johdattelemana ajassa taaksepäin Irlannin kelttien eksoottiseen maailmaan nykypäivää unohtamatta.

Noin kaksi tuntia kestävä, tempoltaan lähes hengästyttävä tanssi-ilotulitus on ehdottomasti nähtävä ja koettava livenä. Esityksen kiihkeydestä kertonee jotain se, että tanssijoilla on ajoittain vain muutamia sekunteja aikaa esiintymisasujen vaihtamiseen kesken show’n.

Irlantilainen step dance teki läpimurtonsa Euroopassa ja samalla muuallakin maailmassa Eurovision laulukilpailuissa Dublinissa, Irlannissa toukokuussa 1994. Kilpailujen väliajalla nähty esitys oli niin häikäisevä ja mieleenpainuva, että kyseisen laulukilpailun voittajaa muistaa tuskin kukaan, mutta kyseisen tanssiesityksen varmasti kaikki.

Rhythm of the Dance yhdistää nerokkaasti perinteistä irlantilaista tanssitaidetta nykybalettiin ja moderniin tanssiin. Tuottaja Kieran Cavanagh on vuosien aikana päivittänyt show-kokonaisuutta, joten täysin samaa esitystä kuin Suomessa vuonna 2003 ei taatusti nähdä tänä vuonna.

Näyttävät lavasteet ja huippumoderni ääni- ja lavateknologia antavat kelttitaiteelle arvoisensa puitteet.

Estradilla nähdään yli kaksikymmentä nuorta huipputason esiintyjää, jotka on valittu tähän arvostettuun esiintyjäryhmään tuhansien ehdokkaiden joukosta. Arvostelijat ympäri maailmaa kiittävätkin esityksen rytmiä ja täsmällisyyttä, energiaa ja tarkkuutta niin laulun, soiton kuin erityisesti tanssin osalta. Yli kahdenkymmenen vuoden aikana Rhythm of the Dance on hioutunut ja kehittynyt lähes täydellisyyttä hipovaksi, unohtumattomaksi tanssiesitykseksi.

Tampere-talo, Tampere, 13.10.2021
liput 49,50 euroa alkaen

Hyvinkääsali, Hyvinkää, 14.10.2021
liput 49,50 euroa alkaen

Konserteissa on väliaika. Konserteissa ei ole ikärajaa.

Ennakkolipunmyynti: https://www.lippu.fi/eventseries/2938936

Konsertissa on väliaika.
Konsertissa ei ole ikärajaa.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.